For den mest effektive aborre fiskegrej har du brug for en pålidelig lille ting

For den mest effektive aborre fiskegrej har du brug for en pålidelig lille ting

Aborre, måske, som gedde, er de mest almindelige rovdyr, som mange spinnere betaler deres maksimale opmærksomhed på. Men for mig personligt er aborre også et ønskeligt bytte, fordi jeg respekterer det i sin gastronomiske form!

En af de mest effektive måder at fange det på er en pull-off snor. Dette blev bevist for årtier siden af sportsfiskere og derefter af amatørfiskere. Der er faktisk et tilstrækkeligt antal måder at strikke det på, hvilken af dem er den mest korrekte, det er meget svært at sige, men personligt stoppede jeg ved, hvad der er nedenfor på billedet.Vi vil ikke overveje de åbenlyse fordele ved denne snap-in i dag, som det er blevet gjort mange gange. Og lad os fokusere lidt mere på, hvad vi monterer dette udstyr fra - fluorcarbon, offset kroge, drejelige og vægte.

Selvfølgelig vil nogen sige, ja, figner, hvilke små ting (producent) der bruges der, og så vil det gøre! Jeg er enig, men der er alle mulige ubehagelige præcedenser, godt eller hændelser, der over tid får dig til at nærme dig valget af små ting mere meningsfuldt.

Mange mennesker har sandsynligvis stødt på bøjede (ødelagte) kroge, fordi små lavet af temmelig tynd tråd ofte bruges til små lokkemad. Med brudte drejninger på vægte til en pull-off snor, med en snor vridning som djævelen ved hvad på grund af en ikke-fungerende drejning... Jeg tror, at alle har eksempler, når de små ting mislykkedes!

Denne sæson skete det så, at næsten alle de små ting, jeg havde, kom fra en producent. Dette er firmaet Dunaev og deres mærkesub. Hvis jeg har brugt fluorcarbon fra denne producent i snor i tre eller fire år, og der ikke har været nogen problemer med det, så er alt andet nyt for mig. Og på de sidste fisketure lykkedes det mig aktivt at køre alle disse ting (i halen og i manken)!

Banana cargo er efter min mening den mest succesrige form for last, der bruges, når man fisker med snor. I teorien kan der kun være et svagt punkt, det er en loddet drejning! Og gudskelov, der var ingen problemer med ham. Det bryder ikke ud og bryder ikke i halvdelen, og det udfører sin funktion tilstrækkeligt uden at vride båndet.

For offset kroge, og jeg har også små til små gummi, der var ingen spørgsmål. Da det er en død krog, betyder det, at du River snoren med agnet. Selvom det nogle gange giver mening at have en ubøjelig krog, men kun når der bestemt ikke er noget trofæbid)))

drejer - jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige. De klare deres opgave, må ikke bryde og minimere vridning af fiskelinjen. Men med dem ville det måske være det sværeste at ødelægge.

Dette er mine konklusioner om de små ting fra denne producent. Ganske anstændigt og anstændigt, passer mig.

Forrige indlæg: Drømmefisk, kok deler hemmelighederne ved madlavning af makrel og en familieopskrift

Næste indlæg: Jeg koger friskfrosne sild, så alle benene i dem bliver bløde (nem måde)

Relaterede indlæg