Fiskeri i juli: hemmelighederne bag vellykket og uafbrudt fiskeri på en lummer sommerdag

Fiskeri i juli: hemmelighederne bag vellykket og uafbrudt fiskeri på en lummer sommerdag

Endelig kommer den længe ventede ferie, hvor jeg kan bruge mest mulig tid på min yndlingsbeskæftigelse - at fiske. Juli er en af de måneder, hvor man virkelig har lyst til at tage på fisketur, da man med garanti kommer tilbage med en fangst. På dette tidspunkt er det ikke kun naturen, der glæder med sin skønhed, men det bliver også meget mere behageligt at tilbringe tid på bredden af reservoiret, da nætterne er varme. I dag vil jeg fortælle dig om, hvilke fisk der fanges i juli, og hvad du kan bruge som agn.

Fiskeri i juli

Det kan virke mærkeligt, men i juli fanges alle fisk på krogen, så du kan fange alt, hvad din sjæl begærer. Som regel kommer der på dette tidspunkt fisk på krogen som karusse, karpe, havkat, havkat, suder, zherekh, chub. Men kan få på stangen og bersh, roach, bream. Men for at tage på fisketur med fangst er det værd at tænke over, hvordan man vælger det rigtige sted at fange. Den bedste mulighed, tror jeg, vil være at fiske fra en båd, da det er brugen af en båd, der gør det muligt at vælge steder, hvor fiskene oftest er om sommeren, trykkende varme. I tilfælde af at du planlægger at fiske på floden, vil den bedste mulighed være et sted i flodlejet samt steder, hvor der er en omvendt strøm. Det er værd at være opmærksom på sådanne steder, hvor der er broer såvel som forskellige former for hydrauliske strukturer. Men selv om stedet er valgt korrekt, skal du ikke glemme, at fiskeriets karakter kan ændre sig i løbet af dagen. Det afhænger af mange faktorer og endda af, hvilken slags fisk du planlægger at fiske efter.

Når du vælger grej, er det bedre at vælge bundgrej. Samtidig kan du bruge bundgrej uanset tidspunktet på dagen. Men om natten vil du øge chancerne for at fange havkat. Hvis du vil fange et stort antal fisk, er det bedre at bruge en feeder. For at fange et rovdyr skal du bruge små fisk som agn samt stiklinger lavet af græshopper og oparoder.

Vælg tidspunkt for fiskeri i juli

Hvis du planlægger at fiske om eftermiddagen, befinder fiskene sig normalt i de øverste vandlag. For at være sikker på at fange den kan du bruge fluefiskeredskaber samt flåd, der har den egenskab, at de kan fyldes med vand. Omkostningerne ved sådanne flåd er ikke små, så mange fiskere prøver at lave dem selv af improviserede materialer. En sådan flyder hjælper med at fange yazya, jherekh.

Hvis du vil fange på floden, er det bedst at tage en båd, eller du kan vælge et sted på broen. Oftest, især i varmen, holder fisk fast, hvor der er betonstænger, alger. Men i dette tilfælde skal du bruge planteagn.

Nogle fiskere nægter at fiske i juli, fordi de mener, at det simpelthen er meningsløst. Men jeg vil gerne bemærke, at fangsten afhænger direkte af vejret. Det vigtigste er, at hvis du er kommet for at fiske, og du har et mål om at fange en fisk og måske et trofæ, skal du i dette tilfælde ikke opgive dine ønsker og følge reglerne for fiskeri til slutningen.

Forrige indlæg: Lazy shawarma på en tallerken

Næste indlæg: Lækre og sunde retter med kantareller

Relaterede indlæg