Karpefiskeri om natten

Karpefiskeri om natten

At fange karper er en interessant aktivitet, som mange fiskere bruger meget tid på. Men det er ikke altid muligt at fiske i dagtimerne. Derfor fisker mange fiskere om natten. Det er værd at bemærke, at i sommerperioden, så snart lufttemperaturen begynder at stige, bliver fiskene mindst aktive. Derfor er det værd at fiske om sommeren om natten. I dag foreslår jeg at tale med dig om dette emne.

Fordele ved at fange karper om natten

Hvis du planlægger at fiske om natten, er det værd at forstå, at der er et stort antal fordele ved sådant fiskeri. Om natten begynder fiskene at opføre sig mere aktivt, så du kan være sikker på, at du kommer hjem med en god fangst. Men på trods af dette er det værd at være opmærksom på andre fordele, der giver dig store muligheder:

  • I løbet af natten bliver reservoirerne meget mere stille, hvilket er meget vigtigt, hvis du vil fange mange fisk;
  • Om natten holder små fisk op med at fiske, og derfor kan du være sikker på, at hvis der er bid om natten, er det højst sandsynligt en stor fisk. Hvis du fanger karusser, kan stangen ofte få fisk som karper, suder og hvid amur. Men her skal du forstå, at du kan få sådan en fisk, men kun hvis den løber i dette reservoir;
  • Derudover vil et vigtigt punkt være, at fiskerens opmærksomhed ikke bliver distraheret af nogen ekstern stimulus.

Før du begynder at kaste stænger, er det værd at være opmærksom på det sted, hvor du generelt planlægger at fiske. Fodr stedet fra om aftenen, hvis du planlægger at fiske om dagen. Det er værd at fylde op på forhånd og bruge signalanordninger. I dette tilfælde kan de være lyd - klokker, bjælder, elektroniske enheder. Og der kan være visuelle. Det kan være ildfluer, lamper eller periodisk lys. Hvis du planlægger at bruge bundgarn, kan du i dette tilfælde anvende to typer signalanordninger. Hvis du planlægger at fiske om natten, bør du desuden ikke glemme behovet for at have varme ting, helst at de ikke var våde, da der om efteråret er en stor mængde dug. Sørg for at være opmærksom på tilstedeværelsen af en pandelampe, det vil helt sikkert være nyttigt for dig under betingelserne for natfiskeri. Så du vil være i stand til frit at bruge dine hænder, når du bryder et stort trofæ. Selvfølgelig skal du også tage en krog med, som du kan bruge til at få din fangst.

Hvilket grej skal du bruge

Natfiskeri er interessant, fordi det kan bruges til at anvende hvilken som helst form for grej, såsom bundfiskestang, feeder. Hvis du planlægger at fiske med en flydestang, vil en god mulighed være at bruge flue- eller bolognagrej. Matchstang er på trods af alle fordelene ikke særlig praktisk i processen med at fange fisk om natten, da det er ret vanskeligt at kontrollere det agnede punkt, især hvis fangsten finder sted på stor afstand. Det mest effektive er at fange korskarper på en feeder. Når man bruger en feeder, er det ret svært at gå glip af et bid. Derudover behøver du ikke at forproducere madding på det sted, hvor du fanger fisk, da hver ny portion mad bliver leveret med det næste kast. Når du bruger en feeder, er det vigtigt at sørge for, at du har et referencepunkt for kastet.

Hvis du planlægger at fiske om natten, er det værd at være opmærksom på fiskepladsen. Fisk ikke, hvor der er mange træer, eller hvor der er meget undervandsvegetation. I tilfælde af at der er en utilsigtet krog, så er det ikke let at forhindre det om natten. Når du vælger et sted at fiske, skal du derfor være opmærksom på disse steder:

  • dybe områder på reservoiret ved dæmningen;
  • reservoirets bugt, hvor der er dybdeforskelle;
  • steder, hvor du kan se klare banker.

Nødvendigt ved natfiskeri og fiskeagn. Hvis du bruger bundgrej, skal agnblandingen i dette tilfælde være mere løs, men når du bruger flådgrej, kan du bruge en tykkere version.

Det er meget interessant at fange fisk om natten! Det vigtigste er at gribe spørgsmålet om forberedelse af fiskeriet korrekt an, forberede grej og agn på forhånd. Og så kan du trygt gå ud om natten.

Forrige indlæg: Hvilken olie er sundest: olivenolie eller solsikkeolie / Og hvad er de største forskelle mellem dem

Næste indlæg: Fangst af passive gedder: Hvad du skal vide

Relaterede indlæg