En hemmelig dyse, der vil ændre reglerne for fiskeri for evigt

En hemmelig dyse, der vil ændre reglerne for fiskeri for evigt

hvis du fisker og ikke tager med dig, hvad der virkelig fungerer, kan du være sikker på, at du vender hjem lige uden noget. Hver fisker har sin egen hemmelige dyse, som kan bruges afhængigt af hvilken slags fisk du fanger, samt afhængigt af reservoiret. I dag vil jeg fortælle dig om min hemmelige dyse, som virker rigtigt, og det er takket være det, at du kan ændre reglerne for fiskeri for evigt.

Vi vil tale om styrofoam. Mange fiskere forstår ikke engang, og nogle gange spekulerer på, hvordan en fisk bliver hooked overhovedet. Men jeg vil gerne sige, at skummet selv ikke er meget interessant for fisken, og fisken vil ikke hakke på det. Det handler om noget andet. Faktum er, at hvis du lægger skum på, løfter det i dette tilfælde krogen fra bunden. Samtidig hæver den ikke mere end et par centimeter. Denne dyse er relevant, hvis fiskeri udføres på en blød, løs bund. Når du bruger en feeder, falder den bare igennem, men skummet løfter krogen, hvilket gør fiskeri muligt. Styrofoam bruges også, når fiskeri udføres i tilgroede reservoirer. Krogen dukker op, når du bruger skum. Der er også øjeblikke, hvor fisken ikke fodrer fra bunden, men i vandkolonnen. Som regel udføres sådant fiskeri efter crucian karper, roach, brasam. Fisken ser krogen, og det vil helt sikkert være interesseret i det.

Er en anden sag, du skal forstå, hvorfor styrofoam er interessant for fisk. En hvid kugle, der ikke har nogen smag, såvel som aroma, er virkelig interessant at fiske. For at tiltrække hendes opmærksomhed er det i det mindste nødvendigt at smag det. Det viser sig, at i krukken, hvor du holder styrofoam bolde, er det nok at trykke en lille mængde hvidløg. Hvidløg kan også knuses og blandes derefter med skum. I dette tilfælde, når du bruger skum, kan du være sikker på, at fisken passer til lugten og helt sikkert vil begynde at prøve din dyse.

Men for at være ærlig og fra bunden af mit hjerte tror jeg, at når du bruger styrofoam, er det godt at lægge mere agn på det. Så du kan koble et par maddiker eller en orm sammen med styrofoam. Du hænger skummet på krogen, og så planter du 2 maddiker. Således får du en flydende dyse, der vil være ret aktiv og tiltrække et stort antal fisk til fiskepladsen. Denne agn er især interessant for karperen, som forsøger at finde noget interessant i dammen.

I brugsprocessen er mange fiskere sikre på, at skummet flyder. Men nej. Han løfter bare krogen lidt, mens han løfter den bare længden af snoret. Det vil sige, hvis snorens længde er 3-4 centimeter, stiger krogen kun til denne højde. Den bedste mulighed, når krogen kan flyde, anses for at være 5-10 centimeter. Det er ikke længere nødvendigt for en fisk eller en fisker. Som regel fodrer de fleste fisk i bundlaget og ikke i vandkolonnen. Derfor, hvis du planlægger at fiske ved hjælp af styrofoam, skal du forberede udstyret på forhånd, hvilket virkelig vil fungere. Hvis krogen begynder at dukke op mere, end du gerne vil, er det i dette tilfælde nok at lægge en lille pille, der fastgør den i den højde, hvor du har brug for den.Korrekt brug af forskellige improviserede midler fører til, at fisken i fiskeriområdet bliver aktiv. Derfor anbefaler jeg alle at prøve at fiske på skum.

Forrige indlæg: Secrets of carp fishing

Næste indlæg: Vi forbedrer resultaterne, når du bruger en orm på fiskeri

Relaterede indlæg