Vi forbedrer resultaterne, når du bruger en orm på fiskeri

Vi forbedrer resultaterne, når du bruger en orm på fiskeri

Ganske ofte tager mange fiskere, der fisker, en orm med sig som agn. Faktisk fungerer agnet godt, uanset årstiden, såvel som den fisk, du planlægger at fange. Men for at forbedre resultatet bruger nogle fiskere deres hemmeligheder. I dag vil jeg fortælle dig, hvordan du kan forbedre fiskeri ved hjælp af en orm.

Orm fiskeri altid bringer gode resultater. Men for at være sikker på at du vender hjem med en god fangst, skal du gøre følgende:

en metode, som jeg kalder "kold karpe". Denne metode fungerer godt, hvis du planlægger at fiske i det tidlige forår eller det sene efterår. Denne metode fungerer godt, selv når det er koldt udenfor. I dette tilfælde er ormen ikke plantet med en strømpe, men i midten. Spidningen udføres ved at gennembore ormen i midten. Den gode måde er, at juice frigives på punkteringsstedet, hvilket er meget vigtigt, når man fisker. Når du har plantet ormen på denne måde, kan du desuden være sikker på, at den vil vride sig med hele kroppen, og dette lokker desuden fisken. I dette tilfælde øges sandsynligheden for at fange et rovdyr, såsom aborre og gedde, især;

den anden metode er den mest populære og bruges ofte af fiskere. Efter at fiskeren har lagt en orm på krogen, bider han den lidt. Det viser sig således, at ormen også udskiller en stor mængde væske, hvilket er vigtigt, når man fisker.

en metode, som jeg kalder "kold karpe". Denne metode fungerer godt, hvis du planlægger at fiske i det tidlige forår eller det sene efterår. Denne metode fungerer godt, selv når det er koldt udenfor. I dette tilfælde plantes ormen ikke med en strømpe, men i midten. Spidningen udføres ved at gennembore ormen i midten. Den gode måde er, at juice frigives på punkteringsstedet, hvilket er meget vigtigt, når man fisker. Når du har plantet ormen på denne måde, kan du desuden være sikker på, at den vil vride sig med hele kroppen, og dette lokker desuden fisken. I dette tilfælde øges sandsynligheden for at fange et rovdyr, såsom aborre og gedde, især;

den anden metode er den mest populære og bruges ofte af fiskere. Efter at fiskeren har lagt en orm på krogen, bider han den lidt. Det viser sig således, at ormen også udskiller en stor mængde væske, hvilket er vigtigt, når man fisker.

At gøre ormen mere brugbar betyder, at du har en unik mulighed for at forbedre fiskeriforholdene. Det kræver ikke meget at gøre ormen mere attraktiv at fiske. Når du har købt ormen i butikken, skal du flytte den til en større beholder. Samtidig er det nødvendigt at øge mængden af jord mindst to gange. I tilfælde af at ormen blev gravet op alene, er det i dette tilfælde bedst at placere den i jorden, hvor du tog den. Hvis dette er jorden nær reservoiret, så er det i sådan jord, at den er placeret. Beholderen, hvor du opbevarer ormen inden fiskeri, placeres i køleskabet, mens den skal være tæt lukket, så der ikke er nogen overraskelse, når du åbner køleskabet.

Et par dage før fiskeri skal du tilføje en lille mængde rød madfarve til beholderen med orme. Ormen vil ændre farve og vil være mere interessant for fisken. Det er godt, hvis du tilføjer anis eller uraffineret solsikkeolie til beholderen med orme, inden du forlader. Nogle fiskere tilføjer også knust hvidløg.

Bemærk! Når du tilføjer farvestoffer og smagsstoffer, er det vigtigt ikke at overdrive det, da en stærk lugt tværtimod skræmmer væk, snarere end tiltrækker fisk. Den bedste mulighed ville være at tilføje aromaer direkte på selve reservoiret.

Rigtigheden af den valgte orm er også et vigtigt punkt. Fiskere med erfaring ved med sikkerhed, at for at ormen skal fungere, skal den forberedes på forhånd til fiskeri. En rigtig lystfisker, der forstår, hvordan man opfører sig på en fisketur, vil ikke fange en orm, som han lige har gravet. Orme skal være hjemme i mindst en nat, og først efter det kan de bruges.Moderne lystfiskere lægger ikke stor vægt på dette, og jeg vil gerne sige, at det er forgæves. Ormen, der er imprægneret med forskellige smag, fungerer bedre, når man fisker. Og det er mere behageligt at tage det i dine hænder end ormen, der lige blev gravet ud af jorden. Hele processen med madlavning af ormen tager ikke mere end 30 minutter, og resultatet af fiskeri vil være ret godt.

Forrige indlæg: En hemmelig dyse, der vil ændre reglerne for fiskeri for evigt

Næste indlæg: Metode til aktivering af fiskebid

Relaterede indlæg