Secrets of carp fishing

Secrets of carp fishing

i en tidligere artikel fortalte jeg dig om, hvordan man fanger karper korrekt. Men i dag vil jeg fortsætte dette emne og dele med dig de hemmeligheder, som karper coops, der regelmæssigt vender hjem med en god fangst, fortalte mig.

Karperfiskeri er en interessant aktivitet, der tiltrækker et stort antal fiskere. Du kan gå til naturen og have en god tid. Enhed med naturen spiller også en vigtig rolle her. I processen med at fange karper kan lokkemad af vegetabilsk oprindelse anvendes, såsom dampede havrekorn, byg, semulje og hercules. Lokkemad af animalsk oprindelse fungerer også. Det kan være en maggot, en blodorm, en orm. Men ifølge erfarne fiskere udløses grøntsagsdyser oftest, når man fisker efter karper, og de er de foretrukne.

Jeg vil med det samme bemærke, at karpebittet er ejendommeligt. I processen med at bide tager han agnet i læben, begynder at nyde det, og det ser altid ud til, at han tænker på, om han skal spise det eller ej. På dette tidspunkt begynder flyderen at ryste lidt, men du kan ikke koble fisken i disse sekunder, da crucian simpelthen åbner munden, og du vil blive efterladt uden en fangst. Det er værd at vente lidt på, når flyderen begynder at gå sidelæns eller gå i vandet. Det er i denne periode, at du skal skære fisk og trække karpe, men det er stadig værd at gøre det langsomt og langsomt.

I det sidste århundrede begyndte fiskerne at bemærke, at crucians interbreed med karper, som er de nærmeste slægtninge. Det sker også, at crucians interbreed med karpe, således opnås en slags hybrid. Men det er interessant her, sådanne hybrider vil ikke være i stand til at reproducere deres egen art. I tilfælde af at en hybrid stadig er fanget på linjen, er det værd at tage sig af pålideligheden af tacklen. Fiskelinjen skal være tyk, krogen skal være stor.

Ganske ofte kan du støde på en situation, hvor crucian karper føder på overfladen om sommeren, så du kan fjerne sinken og fisken uden den, så krogen kan ligge på bunden. Når alt kommer til alt lever crucian karper oftest, hvor der er lidt dybde.

Interessant!Krydrede fiskere, der bruger meget tid på at fiske, taler om behovet for at salve linjen med olie eller fedt. På denne måde kan du aktivere bid af fisk og fange mere af det.

I tilfælde af at du planlægger at fange en karpe, skal du være opmærksom på din adfærd. Først og fremmest er der ingen grund til at tale højt og lave støj. Men denne regel er vigtig at følge på enhver fisketur. Alle lyde, der udtales på overfladen, er helt hørbare i vandet. Der er også oplysninger om, at crucians i nogle reservoirer er blevet rovdyr, og endda yngel kan bruges, når man fisker. Men hvis du beslutter dig for at prøve, er det bedst at bruge en yngel, der ikke er mere end en tredjedel af en finger i størrelse. Hvis den er større, vil den crucian karpe sandsynligvis ikke bide den.

På sommerfiskeri kan du bruge jig kroge i stedet for kroge. Desuden fungerer de ganske godt. Men når der fiskes fra en båd, i dette tilfælde, selv om sommeren, kan du bruge en vinterfiskestang med et nik og en jig. Denne tackle kan sænkes selv i et lille vindue, der er dannet blandt tykkelsen.

Bemærk! På trods af at crucian karper er fanget ganske godt, kan ikke alle husmødre lide at lave mad, da kødet lugter af mudder under madlavning. Denne lugt er især mærkbar, hvis du planlægger at lave fiskesuppe. Når vi fisker, bruger vi crucian karper til kun at tilberede fiskesuppe, hvis der ikke er andre fisk til rådighed. Men hvis du steger fisk i en stegepande, så er der ingen lugt, så det er bedst at lave karpe på denne måde.

Forrige indlæg: 3 fiskeretter, der helt sikkert vil overraske dig med måden at lave mad

Næste indlæg: En hemmelig dyse, der vil ændre reglerne for fiskeri for evigt

Relaterede indlæg