3 fiskeretter, der helt sikkert vil overraske dig med måden at lave mad

3 fiskeretter, der helt sikkert vil overraske dig med måden at lave mad

3 fiskeretter, der helt sikkert vil overraske dig med måden at lave mad

For at diversificere fiskens anden kurser bruger jeg ikke kun forskellige saucer, marinader og "pelsfrakker", men også madlavningsmetoder. De forenkler og letter madlavningsprocessen. Jeg vil vise dig 2 enkle og foretrukne måder, hvorefter du ikke behøver at vaske en stegepande med en komfur og en form med en ovn. Alle retter er enkle og interessante at forberede. Og de er også lækre og smukke.

  1. Pollock i pergament i ovnen.Vi rive et stort stykke af en rulle silikonebelagt pergament. Læg halvdelen af stykket i en form (størrelse 26 * 35 cm). Løg (1 stor løg) skæres i fjer, spredes på pergament (skridt tilbage fra kanterne), hæld citronsaft (stramning af en citron), drys med salt og en blanding af peberfrugter.

Til madlavning kan du tage stykker fisk på knoglen eller fileten, som min. Pollock fileter (9 stk., totalvægt 650 g) er for-optøet, vasket, tørret og spredt på løg.Hæld citronsaft (lagning af en citron), drys med salt, en blanding af peberfrugter og fordel med fingrene. Skær smørret (35 g) i små stykker og fordel det på fisken.

Vi dækker alt med pergament og vrider kanterne. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter. Hvis fiskestykkerne er større, øger vi bagetiden.

Vi åbner den færdige fisk. Hendes duft er vidunderlig. Læg pollock og løg på en tallerken, tilsæt hakket persille og server straks med din yndlingsret. Fisken er saftig, duftende med en fremragende cremet smag.

  1. Stekt lodde uden oliesprøjt, og det er ikke nødvendigt at vende det over et stykke ad gangen.Lodde (900 g) optøes på forhånd. Vi vasker det, drys med salt, peber og ruller det i brødkrummer (7 spsk. L.).

    Vi smuldrer et stort stykke silikonebelagt pergament for at gøre det lettere at arbejde med det. Læg halvdelen af papiret i en stegepande, og hæld olien i (2-3 spsk). Del fisken i brødkrummer i halvdelen og læg halvdelen på bunden af gryden. For at fremskynde tilberedningsprocessen bruger jeg 2 stegepander.

    Vi lukker lodden med anden halvdel af pergamentet og vender kanterne op. Sæt på høj varme, luk ikke låget og steg i cirka 6 minutter.

Vi ser på bunden af papiret. Så snart vi ser den brune farve, udfolder vi pergamentets kanter, dækker panden med et låg og vender panden over. Papiret med fisken er på låget.

Derefter overfører vi fisken i pergament fra låget tilbage til gryden og vender papirets kanter op. Kog i cirka 4 minutter.

Lodde er godt brunet. På grund af krakkerne holder den sig ikke til papiret og til hinanden. På grund af pergamentet behøver fisken ikke vendes 1 stykke ad gangen, stænk flyver ikke i alle retninger under stegning, og gryden forbliver ren. Fisken viser sig saftig, øm og meget velsmagende.

  1. Fisk ruller i tomater.Til madlavning tager jeg et stort stykke torsk på benet (400 g). Dens bredde skal være 10-11 cm. Fisk kan bruges hvid eller rød med et lille antal knogler.

    Skær fiskefileten fra 2 sider af den centrale knogle, Føl knoglerne og fjern dem med en pincet. Fjern huden og skær stykkerne i halvdelen. Vi får 4 stykker filet. Vi skærer de brede dele af fileten med en kniv og fordeler dem i stykker. Tilsæt salt, peber og lidt citronsaft.

For store tomater (4 stk.), afskær "hætterne" fra siden af stilken, fjern papirmassen med en teskefuld. Resterne vil blive brugt til at lave tomatsauce eller suppe.

Tilsæt lidt salt til tomaterne indeni. Vi ruller fiskfileterne i ruller og placerer dem i tomater.Vi overfører

til formularen. Tilsæt 0,5 teskefulde smør til fisken og bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15 minutter.

Forberedelse af saucen. Smelt smørret (50 g), tilsæt finhakket persille (fladbundt) og kog under omrøring over medium varme i 1 minut. Fjern det fra ovnen, tilsæt lidt salt, peber og hæld lidt citronsaft i. Det er meget velsmagende.

Vi tager de færdige fiskevalser ud i tomater. Huden på tomater revner nogle steder, men formen forbliver.Læg tomaterne og fisken på en tallerken, hæld persillesausen ovenpå. På grund af saucen får fisken en vidunderlig smag og aroma. Skålen ser smuk og original ud.

Bon appetit!!!

Forrige indlæg: Kartoffel tærter på kartoffel bouillon: stegt, sprød og utrolig luftig

Næste indlæg: Secrets of carp fishing

Relaterede indlæg