Lifehacks til at fange elritser og brasener

Lifehacks til at fange elritser og brasener

Som sådan er der ikke noget grundlæggende fluehack her, du skal bare bruge din egen agn til brasen på bestemte tidspunkter af året og i hver vandmasse. Men i første omgang kan du sætte møl - det er meget efterspurgt blandt fiskere, fordi brasen bider på absolut ethvert tidspunkt af året. Det er også nødvendigt at plante det korrekt - minimumsværdien for at plante sådan agn på krogen er fem møl, og den største - ti, på størrelsen af den tolvte krog.

Den anden på listen over agn vil være en rød orm, den er på andenpladsen, da den ikke på noget tidspunkt af året bider på den. Sent efterår, tidligt forår og vinter bider brasen ikke på ormen. Om sommeren vil denne agn selvfølgelig stå i samme række som møl. På krogen plantes først små orme, tre stykker er nok. Hvis ormen er stor i størrelse, er en stor orm nok.

Ren oparychus på listen over lokkemad indtager en hæderlig tredjeplads. Sådan agn fungerer sammen med møl blandet med oparychis. Efter sådan en agn vil brasen hakke og på ren oparry. Det er bedst at plante det i et stort bundt, nok tre stykker, før det presses lidt for at give blødhed. Og for at få det hele til at fungere mere effektivt, skal du lave sandwiches af to stykker orm og en hvid oparfisk, på sådan en agn vil du være garanteret en stor fangst, det er denne agn, dygtige fiskere kalder hemmelig. Den næstmest populære sandwich er en møl, fem eller seks stykker, og derefter oparish.

Den tredje variant af sandwichen er en kombination af oparfisk og flerfarvede pinfish. Der er ikke noget nyt her, ingen hemmeligheder, tricks og så videre. Alt er enkelt nok: Det vigtigste er at prøve at agne på disse måder på ethvert fiskested og i ethvert vejr, og en af disse agn vil helt sikkert give resultater. Alle begyndere og dem, der længe har været engageret i fiskeri, vil helt sikkert være nyttige sådanne lokkemad. Det er nok bare at prøve at fange din første vægtige brasen og gøre din familie og dine venner glade.

Her kan du se nye fiskeprodukter på kampagne, jeg har bestilt alt til fiskeri fra Yandex Market i flere år. Priserne er næsten altid lavere end i almindelige fiskebutikker, det kan du selv se:

Forrige indlæg: De mest almindelige sommerfiskefejl, der nogle gange efterlader fiskerne uden fangst

Næste indlæg: Hvordan tilbereder man fisk ordentligt og lækkert?

Relaterede indlæg