Fiskeri, for FØRSTE gang. Sådan samler du en flådstang

Fiskeri, for FØRSTE gang. Sådan samler du en flådstang

De varme dage er kommet. Folk, bevæbnet med fiskestænger, er nået frem til reservoirerne for at fange fisk. Nogen ser med misundelse på denne bevægelse på afstand og oplever et stærkt ønske om at deltage i fiskeriets fascinerende verden og ved ikke, hvor de skal starte. Jeg tror ikke, jeg tager fejl, hvis jeg råder dig til at starte med flådfiskeri. Det er trods alt denne type fiskeri, der giver dig mulighed for at føle al charmen ved denne aktivitet: helt fra begyndelsen, når fisken lige er begyndt at prøve din agn, skønheden ved biddet, øjeblikket med krogen og adrenalinet ved at fange trofæet!

Selv en lille karpe, der er fanget med sådan et grej, giver en masse glæde! Og hvad skal man sige, hvis man fanger en karpe på et kilo eller deromkring på fem kilo! Jeg garanterer, at du helt sikkert vil "blive hooked" på denne "adrenalinnål"! Hvad du skal købe for at samle den enkleste, men samtidig universelle flydestang.

Jeg har selv prøvet forskellige varianter af flådgrej, men med tiden blev jeg overbevist om, at den mulighed, som jeg vil beskrive nedenfor, passer bedst til mig. "Flåd" fanger jeg hovedsageligt i reservoirer med stående vand og kun fra bunden. Lim, skalle og andre små ting, der lever i forskellige vandsøjler, "varmer" jeg ikke. Nå, og hvad der er mere interessant - og sidder dybere. Det vil sige, at de hovedsageligt lever fra bunden. Så til forretningen!

  1. en fiskestang. kulfiber, teleskopisk, med styreringe og hjulholder, længde 4-4,5 m. Sådanne stænger kaldes "bologna". Den mest universelle test: 5-25g.

  2. hjul: Bezynertnaya, kapacitet 1500-2000. Lad være med at købe dyre hjul til flydestænger med høje krav til tilbageslag, udlægning af line osv., alt dette vil ikke spille en væsentlig rolle i denne type fiskeri. Hjulets mekanisme skal være pålidelig, og friktionen skal give mulighed for at justere belastningen (ikke nødvendigvis "finjustering"). Sådanne hjul vil koste i omegnen af 1.000 rubler.

  3. den vigtigste fiskelinje. monofil 0,2-0,25 mm. På fiskelinjen er det ikke værd at spare, og det er bedre at tage fra en pålidelig producent. I denne sag tror jeg, at sælgeren vil hjælpe dig.

  4. fiskelinjen til snoren Krav: pålidelighed og umærkelighed. Det andet krav opfylder selvfølgelig flurocarbon. Men her kan jeg ikke lide det! Den fejler ved knuder! Du kan bruge den samme monofil, diameter 0,16-0,18 mm. Jeg bruger generelt flettet snor, diameter 0,09-0,14 mm, grå, og klager ikke.

  5. flåd Jeg kan ikke lide tunge flåd! Hvis du vil fange væk fra kysten, skal du bruge andet grej, andre bunde! Du vil "spytte" dit flåd, kun skræmme fisken! Ved de mindste krusninger på vandet er det meget vanskeligt at se biddet i det fjerne, og følsomheden af tunge flåd er ikke den samme. Selv bruger jeg primært flåd med en belastningskapacitet på 3g. Hvis dybden tillader det, kan jeg godt lide flåd med en lang antenne, der meget godt og smukt viser hugget.

  6. flådkarabin, bruges til glidende flådmontering på hovedfiskelinen.

  7. gummistop, jeg bruger en lille størrelse. Det er nødvendigt for at fastgøre og justere dybden.

  8. belastning. Jeg bruger i mit grej glidevægte i form af "oliven" eller "dråbe".

Glidende lodder

  1. kroge Meget vigtigt og ansvarligt element i udstyret, som heller ikke er værd at gemme. Skal være skarpe, hårde, elastiske og holdbare, længe holde skarpheden i brodden. Nr. 8-10 fra en pålidelig producent, er jeg sikker på, vil gøre.

Alt tilbehøret er købt. Lad os nu lave en fangststang ud af alt dette "skrammel"!

Forrige indlæg: Den bedste agn til fiskeri i varmen. Hvad er det for noget?

Næste indlæg: Finesserne ved at finde fisk på små floder, i fluefiskeri.

Relaterede indlæg