Den bedste agn til fiskeri i varmen. Hvad er det for noget?

Den bedste agn til fiskeri i varmen. Hvad er det for noget?

Hvad er den bedste agn til fiskeri i varmen. At agne fisk om sommeren er anderledes, end når vi fisker i koldt vand. Hvad skal være den fungerende agn på varmt vand. Hvis vandet er varmt, udvikles der hurtigt forskellige forrådnelsesprocesser og mikroorganismer i det.

🔸 Hvis du fisker i damme med stillestående vand, skal du ikke bruge grød og andre tunge blandinger, som ikke bliver spist af fisk og ikke bliver skyllet væk af strømmen. Sådan agn surner hurtigt og "ødelægger" fiskestedet i lang tid. Bland heller ikke al butiksagn og en spand kogt grød på én gang.

🔸 Brug fint spredte blandinger, som hurtigt bliver spist af fisk. Hvis du fanger karper, karper, er det i stedet for kogt grød bedre at tilføje jordnødder, ærter, majs knust i en grov fraktion.

🔸 Glem ikke de søde dufte. Honning, tutti-frutti, vanilje, chokolade, jordbær, kanel og andre dufte fungerer godt i varmen.

🔸 Lad være med at fodre meget på én gang. Hvis der er fisk, og de kommer til stedet, kan du smide små klumper i, efterhånden som gnavningen bliver værre.

🔸 Hæld ikke smagsstoffer i agnen. Hæld det først i vandet fra floden og derefter i agnen. Fugt agnen i tre etaper med en pause imellem. Det er ikke nødvendigt at hælde alt vandet i på én gang. Shop-agn skal svulme jævnt op for at virke og støve ordentligt.

🔸 Hvis du er der på en lang tur, behøver du ikke at røre al agnen i en stor spand. Det ser jeg ofte hos lystfiskere. I varmen skal du blande agnen i små portioner og røre i ny agn, efterhånden som den bliver brugt. En stor mængde begynder at blive sur. Vi føler ikke, at det er blevet surt, men det gør fiskene!

🔸 Abonner på kanalen for at modtage endnu mere interessant og nyttigt materiale. Se udvalget om lokkemad på kanalens hovedside. Og fortryd ikke artiklen. Godt helbred og 3 pakker med fungerende agn! Og hvem abonnerede lige nu, så 4 pakker og endda 5!

Forrige indlæg: Fungerende agn til flodfiskeri: små fisk er ikke egnede, men store fisk fanges oftere

Næste indlæg: Fiskeri, for FØRSTE gang. Sådan samler du en flådstang

Relaterede indlæg