Superstitious fishermen's omens. Tror du på varsler?

Superstitious fishermen's omens. Tror du på varsler?

Når man ser på fiskerne, kan man se, at folk er ret overtroiske.hvad gør fiskerne ikke for at få en vellykket fangst.nogle er bange for deres kone om morgenen, spytter på ormen, og nogle af dem taler med fiskene, ... generelt er det sådan, at for at komme hjem med en god fangst skal man følge nogle varsler, som vil blive skitseret i denne artikel.

Hvilke varsler husker fiskere oftest?

Ofte genudsætter fiskere den først fangede fisk, og fisken skal have at vide, at den vil tage sine venner med sig.Det bemærkes også, at hvis du tager en pose under fisken, vil der ikke være nogen fisk, og hvis du glemmer buret eller posen, vil fisken helt sikkert hakke.Hvis du på vej til fiskeri forfølges af mindre problemer, kan du forvente en god fangst.

Ofte hælder karelske fiskere lidt alkohol i et glas og hælder indholdet i vandet for at formilde vandmanden, og det medførte en god fangst.Hvis ægtefællen før fiskeriet blev tvunget til at gøre noget husarbejde, eller dagen før blev udført ægteskabelige pligter, skal du forvente en god bid.

Det bemærkes også, at hvis der ikke blev nappet i begyndelsen af fiskeriet, så vil der helt sikkert være en god nappetur i slutningen.

Nogle gange tager uerfarne fiskere flere fisk med hjem end fiskere med mange års erfaring. Hvis du på arbejdet er fanget i chefens øjne - vent på trofæfisken. Chancen for et godt hug øges, hvis du før det spytter på den agn, der er plantet på krogen.

Hvis du hører udtrykket "ingen hale ingen skæl" på din adresse, skal du sørge for at sende sagde "til helvede".Ofte tager fiskere, der skal fiske, det samme tøj på og tager det samme udstyr, man mener, at dette følger med en god fangst.

Ofte overdriver fiskerne størrelsen på den fangede fisk, men ikke for at prale, men for at fangsten skal være større næste gang. overtroiske fiskere tager heller ikke sultne på fisketur, det er godt at spise lige på stranden.

Ofte vasker fiskerne sig ved det vandhul, hvor de kom fra, fordi man mener, at det er en god fisketur.

Hvis kæledyrene sover om morgenen, når de tager på fisketur, er det også et godt varsel for fiskeren.Fiskeriet bliver ikke godt, hvis der ved den første bid kom fisk af krogen og omvendt.Hvis det under turen begyndte at småregne, kan du regne med held og lykke.Når du tager på fisketur, skal skoene være klædt på med begyndelsen på venstre fod og derefter på højre, det ledsager også en vellykket bid.

Og den vigtigste overtro:

Når man fortæller om sin sidste fisketur til andre, er det nødvendigt at overdrive en lille smule, ellers fanger man mindre næste gang.

Forrige indlæg: Hvordan laver jeg fiskemadding af plantemateriale?

Næste indlæg: En simpel opskrift på fantastisk madding. Madlavning af hvede til fiskeri.

Relaterede indlæg