Hvordan laver jeg fiskemadding af plantemateriale?

Hvordan laver jeg fiskemadding af plantemateriale?

Mange fiskere ved, at man skal tilsætte lugtende stoffer til agnen for at få mere succes med fiskeriet. De har en stærk lugt, som tiltrækker fisk. Nogle fiskeentusiaster bruger animalske komponenter som agn: gammarus- og dafniepulver, kvægblod, finthakket kød fra små fisk, igler og skaller.

Varianter af brødmadding.

I fiskeriets verden er der flere opskrifter på, hvordan man laver brødmadding:Brødkrummer. Denne agn er den mest almindelige. Den er velegnet til alle vande. I stillestående vand er agnen perfekt synlig. I strømmende vand er det ikke nødvendigt at sætte brødkrummerne fast på krogen.

Krummerne skal sættes på krogen og lade den strække sig. Brødskorpe. Denne agn hjælper med at fange fisk på ethvert sted i reservoiret. For at forberede det fra brødet skal du adskille skorpen og skære plader eller terninger. Steg derefter, indtil du er klar.

Brødhakket Denne agn er meget billigere end andre typer brødforberedelse til at fange fisk. Til fremstilling skal du købe brød, vente 2 dage og skære det i stykker. Det resulterende produkt æltes i en hvidfarvet klud. Til sidst får man et homogent fyld af hvid farve.

Krummer fra brød. På denne agn kan du fange karusser, karper og skalle. Denne dyse er lavet direkte på fiskeri, æltning af et stykke brød i hænderne, hvilket bringer det til en dejlignende masse. De fremstillede kugler smøres med mager olie. For at undgå, at hænderne bliver svedige, smøres de med samme olie. Hvis det ønskes, kan brødkødet æltes med smeltet ost.

Hvordan kan jeg lære at lave madding derhjemme?

Ud over brødmadding findes der mange andre varianter. Lokkemad som hirse og perlovka, ærter og majs samt semulje ignoreres ikke. For at tilberede semolina boltushka i en krukke skal du hælde lidt gryn, hælde vand over og lade det stå i 15 minutter. Rør grynene, indtil de er flydende. For at gøre det lettere at fange karper, skal du fylde det resulterende produkt i en sprøjte.

Karper og karper bider på majs. For at få held og lykke med fiskeriet koges majskerner og sættes på krogen. Ærter bruges også som agn. De koges, konserveres og bruges friske. Når man fisker, sætter man 1-2 ærter på krogen og fanger brasen og karper på dem. I form af dej eller grød bruger man hirsekorn.

Dette er en fremragende agn til karper. For at lette brugen skal du rulle kugler eller terninger af hirsedej. I modsætning til hirse skal perlefoder dampes i en termokande. Termokanden fyldes til en fjerdedel, hæld kogende vand over grynene og damp dem i 3 timer. Fisk kan godt lide søde ting. Nogle gange tilsættes der honning eller sukker til agnen.

Kage er et produkt, der opnås ved at presse den vegetabilske olie af frøene fra forskellige olieholdige afgrøder. Denne agn hjælper med at fange store karper. Kagen koges over lav varme og tilsættes lidt mel. Fra den resulterende masse ruller bolde.

Nøglen til vellykket fiskeri ligger i det rigtige valg af agn. Planteagn er meget populære blandt alle ivrige fiskere.

Forrige indlæg: Hvordan vælger man en fiskestang?

Næste indlæg: Superstitious fishermen's omens. Tror du på varsler?

Relaterede indlæg