Hvad er "skæg" på fiskeline, og hvordan kan jeg fjerne det?

Hvad er "skæg" på fiskeline, og hvordan kan jeg fjerne det?

Det vil være meget godt, hvis du har et "skæg" på din fiskeline med det samme. Første lektion: Bliv ikke nervøs, få skægget væk uden at få et raserianfald eller råbe og skrige. Dette er den bedste øvelse i tålmodighed og mindfulness for en nybegynder. Tålmodighed og selvkontrol er absolut nødvendigt for lystfiskeren.

"Skægget" er oftest lavet af fiskeline, som sælges oprullet i spoler. Hvis du straks fjerner trådene til fastgørelse og udfoldning af fiskelinen og ikke lægger den på bagsiden af en stol eller på nogens hænder, som bedstemødre gør, så bliver den uforståeligt og uundgåeligt sammenfiltret til den klump, som fiskere latterligt og passende kaldte "skæg".

Hvis sådan et "skæg" viser sig hos nogen på kysten, vil alle, der så det, grine af fiaskoen. Så skægget. Det har en fantastisk egenskab - mere og mere stram. Normalt klemmer en erfaren fisker omhyggeligt stræk de vigtigste, allerede dannede klumper. Han kniber tilfældigt og observerer, at ingen nye klumper strammes fra trækkene.

Når man ser på fiskelinjens og løkkernes bevægelse, trækkes de ud og frigør dem fra klemstederne. Frigjorte sløjfer skal trækkes i forskellige retninger og klamre sig til buskenes grene. Det er endnu bedre, hvis du har hjælpere: Lad dem holde disse sløjfer, bringe dem hen til dig eller væk fra dig efter behov. Et eller to sådanne "skæg" vil give den nødvendige erfaring og udvikle opmærksomheden.

Selvfølgelig kunne man smide hele denne klump af ny fiskeline væk, for prisen er ikke høj. Men det er uhensigtsmæssigt at overføre produktet, det er nødvendigt at løsne det. Desuden er erfaringen med at vikle ud uvurderlig. Når alt kommer til alt, formår selv et stykke på fem meter på en fiskestang (især i vinden) på uforståelig vis at danne et irriterende "skæg". Så, skilt ad, rullet ind. Hvis en andens "skæg" dukker op, skal du ikke nægte at hjælpe taberen. Det vil øge din troværdighed og give dig endnu et træningspas.

Forrige indlæg: Det er endnu bedre end et split shot: Mojos spinning tackle

Næste indlæg: Hvordan vælger man en oppustelig motorbåd?

Relaterede indlæg