Hvad er problemet med at fange store rødfisk, og hvordan håndterer man det?

Hvad er problemet med at fange store rødfisk, og hvordan håndterer man det?

I de fleste damme, hvor der fanges fisk, står lystfiskerne over for et problem med små fisk. De kommer ofte i vejen for at fange større eksemplarer ved at slå agnen ned eller sætte dem på krogen. Der er dog måder at undgå disse problemer på og fange dine drømmefisk.

Elektromagnetisk stråling.

En af dem er brugen af et naturligt træk hos rødfisk, som er repræsenteret i form af en tyk og bred pandelap. Den tjener ikke kun som forsvar mod rovdyr, når den gemmer sig i tæt krat, men redder den også fra at miste bevidstheden under et geddeslag, dens foretrukne angrebsteknik, og forskellige stråler.

Men jo yngre fisken er, jo mere følsom er den over for elektromagnetisk stråling og flygter derfor, når senderen tændes, men på voksne eksemplarer har sådanne bølger ingen effekt.

Det blev bemærket af udilshchiki under de første eksperimenter, da nibble pludselig stoppede og derefter gradvist genoptog og på krogen var store eksemplarer. Denne fiskemetode betragtes som en af de enkleste og bruges af mange lystfiskere. Dette skyldes, at det ikke er nødvendigt specifikt at købe yderligere værktøjer.

Det er nok at optage på ethvert medium ultralydsbølger og reproducere under fiskeri. Det vigtigste, når du bruger denne metode, er ikke at overdrive det, fordi nibble kan stoppe helt. Derfor er det nødvendigt at overveje territoriet og styrken af påvirkningen af ferskvand, når man bruger denne fiskemetode.

Rotan

En anden metode, der bruges i private reservoirer, er en fisk, der kaldes rotan. Den udsættes i det sene efterår, og under sit ophold i dammene ødelægger den alle de små ting, og når overfladen af reservoirerne er dækket af is, og der bliver lidt ilt, dør rovdyret. Men på karpefamilien påvirker en sådan iltmangel ikke. De er ikke kun i stand til at overleve i vinterperioden, men også til at leve komfortabelt.

Men når du tiltrækker rovdyret, skal du prøve at tage højde for dets størrelse, da større eksemplarer er i stand til at ødelægge ikke kun små fisk, men også voksne karusser. I begyndelsen af foråret er fiskeri i damme således kun nødvendigt for lystfiskere med ferskvandskarper. Disse to metoder er mindre dyre og er derfor meget efterspurgte.

Forrige indlæg: Bagt makrel til en middag på restaurantniveau. Enkel opskrift trin for trin

Næste indlæg: Hvad er den bedste agn til at fange hvidfisk?

Relaterede indlæg