Observationer af erfarne fiskere. Hvordan man med succes fisker om sommeren

Observationer af erfarne fiskere. Hvordan man med succes fisker om sommeren

Sommerperioden er en mulighed for ikke kun at fange en god fangst, men også en god mulighed for at tilbringe tid i naturen, nyde skønheden. Men hvis vi fisker, er vores hovedmål at fange et stort antal fisk. Derfor vil jeg i dag dele mine observationer med dig, og de vil hjælpe dig med at fange en masse fisk og vende hjem med en god fangst.

Observationer af erfarne fiskere

Om sommeren løfter jeg forbuddet mod fiskeri efter gydning, så fiskeren har mulighed for at fange et stort antal fisk. Om sommeren kan du bruge enhver form for gear - float fiskestang, spinning, bund fiskestænger. Men på trods af alle fordelene skal du ikke glemme, at fiskeri er ret lunefuldt om sommeren, især på varme dage. Fisk reagerer smertefuldt på høje temperaturer, da vandet opvarmes ret meget.

Som regel begynder reservoirer at blomstre om sommeren. Og det skyldes, at reservoirernes klima ændrer sig. Hvis du planlægger at vende tilbage med en god fangst, så er den bedste tid om morgenen. CA.i perioden fra 5 til 9 am. Men for at fisken skal reagere på dine kast, er det værd at tænke på behovet for at Agne fisken om aftenen. Du kan fiske om aftenen, efter at dagtemperaturen falder. Og om natten bliver crucian karper og endda karper oftest fanget på krogen. Men sommeren er ikke altid præget af høje temperaturer. Hvis der er dårligt vejr udenfor i flere dage, ændrer fisken sin adfærd. Hun bliver træg og forsøger at finde rolige steder. Samtidig reagerer fisken ikke godt selv på agn, og det er uanset hvad du planlægger at bruge. På regnfulde dage gemmer fisken sig i dybe gruber på steder, hvor siv vokser. Derfor, hvis du kommer fiskeri, og vejret er, lad os sige, ikke så godt, så skal du være opmærksom på disse steder.

Hvor skal man kigge efter fisk på varme dage? I betragtning af at fisken ikke reagerer godt på høje temperaturer, er det værd at forstå og vide, hvor man skal kaste stangen for at vende hjem med fangsten. Så på varme dage kan du kigge efter fisk i gruberne, der ligger ved siden af fjedrene. På disse steder er vandet mættet med ilt, så fisken tåler varme bedre. Men der er lidt mad på disse steder, så hvis du kan finde et sted for fisk at skjule, så får du den maksimale fangst, da fisken vil reagere på enhver agn.

Interessant!Hvis temperaturen er lav i lang tid, holder fisken helt op med at blive fanget. Dette skyldes, at det går i dybe pits, så det er ikke så nemt at finde det. Men i varmen opfører fisken sig muligvis ikke forudsigeligt, så det fungerer ikke altid at gætte sine vaner.

Crucian karper, bras, karper, ophold i skyggen, siv, og selv hvor der er en stor mængde alger.

På en sommer fisketur er det værd at være opmærksom på skiltene. Så hvis du bemærker, at svaler flyver lavt over dammen, og daggry er mørkerød ved daggry, er der intet at fiske på denne dag, da der praktisk talt ikke vil være nogen bid.

Biden vil være god, hvis tordenvejr er gået, og selv på de dage, hvor vejret er roligt og overskyet. Lidt vind eller slet ingen vind er også en indikator for godt fiskeri. I sådant vejr er sådanne fisk som crucian karpe, karpe, roach, brasam godt fanget. Men du kan også fange rovdyr - gedde, sandart.

I den sidste måned af sommeren bliver vandet i næsten alle reservoirer gennemsigtigt. Når du fisker, skal du sørge for, at fisken ikke bemærker dig. Et højt skrig i reservoirets område vil heller ikke føre til en god fangst.

Her er et par af mine observationer, der er blevet verificeret ikke kun af mig, men også af mine venner. Derfor, hvis du lytter omhyggeligt, er du garanteret en stor fangst.

Forrige indlæg: Detaljerne ved geddefiskeri

Næste indlæg: Jeg kan ikke lide ferskvandsfisk på grund af dens "benede" - forgæves. Ikke alle fisk har knogler

Relaterede indlæg