Detaljerne ved geddefiskeri

Detaljerne ved geddefiskeri

Gedde er en fantastisk fisk, der kan blive tilsluttet på et tidspunkt, hvor du ikke engang forventer det. Specifikationerne ved fiskeri er forskellige, så i dag foreslår jeg, at du taler med dig om spørgsmålet om, hvad du skal være opmærksom på, når du fisker.

Generelt, hvis vi taler om gedde, så er dette et værdigt trofæ for enhver lystfisker. Derfor ønsker alle at fange en fisk. Denne rovdyr lever i store russiske reservoirer, mens den hakker på alle årstider. Fiskens tænder er stærke, så det kan let beskadige det anvendte gear. Nogle gange sker det endda, at en fisk bider gennem endda en tyk fiskelinje og en metalbånd. Gedden vokser til en enorm størrelse. Du kan fange fisk Op til 15 kg, og nogle gange kan det føre mere. Du kan fange et rovdyr med en række forskellige redskaber. Du kan bruge en feeder, float gear, vinter og sommer ventilationskanaler. Fiskeri kan finde sted både fra kysten og fra en båd. Det er bedre ikke at fange fisk i gydeperioden. Den bedste mulighed ville være at fange fisk om morgenen, men først efter at fisken er færdig med at gyde.

Interessant!Gedde er en kannibal, som i mangel af mad kan angribe små individer, mens de spiser dem med stor fornøjelse. Hvad angår reservoirerne, hvor gedden aldrig har været, og pludselig dukkede den op. I dette tilfælde skyldes dette fugle, der overfører æg fra et reservoir til et andet. De bærer dem ved hjælp af poter, vinger og fjer.

Sådan fanges en gedde

jeg sagde ovenfor, at der er en vis specificitet, når man fisker efter gedde. Ofte kan fisk fanges på steder, hvor de gemmer sig i baghold. Det er herfra, at hun angriber fisken. Du kan finde gedde i snags, alger. Når fisken bliver tilsluttet, begynder den at kæmpe med en masse aktivitet. Du vil straks forstå, at dette er en gedde, da den begynder at hoppe ud af vandet, mens fisken begynder at skynde sig fra side til side. I det øjeblik, hvor hun forsøger at bryde væk, så hvis du vil fange en stor fisk, så skal du tænke på gearets kvalitet. Hvis du er en fisker, der ofte fanger fisk, skal alt gear være af høj kvalitet og pålidelig. Du skal helt sikkert købe en dyr fiskelinje, da det afhænger af, om fisken bliver fanget eller vil bryde. Det er obligatorisk at bruge snor i tilfælde af at du fisker efter gedde. Det er bedre at købe snore lavet af titanium, tungsten og stål. Disse snore er ret stærke, så de fungerer godt, når de fisker efter gedde. I så fald, hvis du planlægger at fange en stor fisk, så skal du bruge omkring 30 cm snore.

Når man fisker fra en båd, har en fisker mulighed for at kaste spinding over ganske lange afstande. Derudover bliver det muligt at komme tættere på snags, understøtningerne af vandkraftværket. Gedde er en ret nysgerrig fisk, men den adskiller sig ikke i frygtsomhed. Men hvis hun hører en støj fra båden, så vil hun i dette tilfælde helt sikkert forlade fiskepladsen. Men hvis hun hører rustle af årerne, vil hun helt sikkert komme op og forsøge at begynde at hakke på agn, som fiskeren tilbyder hende.

Bemærk!I tilfælde af at du planlægger at fiske i en lille dam, er det bedst at fiske fra kysten. Det sker endda, at når man fisker i en lille dam, kan det føre, og du vil fange en stor fisk.

Forrige indlæg: Fiskeri lokke båd: en pålidelig assistent på vandet

Næste indlæg: Observationer af erfarne fiskere. Hvordan man med succes fisker om sommeren

Relaterede indlæg