At samle en masse fisk om sommeren. Gennemprøvet metode fra en erfaren lystfisker

At samle en masse fisk om sommeren. Gennemprøvet metode fra en erfaren lystfisker

Sommerfiskeri giver os ikke kun en unik oplevelse af at fange fisk, men også uforglemmelige indtryk af at kommunikere med naturen. Følelsen af frisk luft i ansigtet, lyden af bølger og fuglesang skaber en behagelig atmosfære og bidrager til afslapning og hvile fra hverdagens stress og jag.

Samtidig kræver det flid og tålmodighed at fange fisk, hvilket lærer os beslutsomhed og udholdenhed. Når det lykkes dig at fange en fisk, især en stor en, giver det dig en utrolig følelse af tilfredshed, spænding og stolthed.

Men for at fiskeriet skal blive en succes, er det nødvendigt at følge et par enkle regler. Jeg vil fortælle dig om en erfaren fiskers metoder - ikke en eneste fisketur er uden en fremragende fangst!

Regler for vellykket fiskeri

Det er vigtigt at kende og følge de regler og love, der gælder for fiskeri i dit område. Det kan dreje sig om at kende grænserne for antal og størrelse af fisk, sæsonmæssige begrænsninger og andre regler.

Rigtig godt fiskeri starter med det rigtige udstyr. Det omfatter at vælge den rigtige ammunition samt det rigtige tøj og udstyr som kroge, madding og agn.

Vælg det rigtige sted at fiske: vandløb, vandområder eller bredder. Kig efter steder, hvor vandet er varmt og rigt på vegetation og ilt. Store eksemplarer findes f.eks. på dybt vand, på steder, hvor der er masser af sten og klipper.

Det er bedre at fiske om natten eller tidligt om morgenen, når vandet stadig er køligt.

Brug agn, der tiltrækker fisk. Undersøg, hvad der er acceptabelt for hver fiskeart. Og til dette formål skal du fylde op med orme, insekter, som du forresten både kan købe og grave op selv. Eksperimentér med mad - på den måde finder du ud af, hvilke fisk i området der bider bedst.

Lokkemad til byttet. Erfarne fiskere starter denne proces fra midten af dammen og helt ud til bredden. Vær nu tålmodig og vent - nogle gange tager det mindst 3 timer.

Prøv at være stille og ikke forstyrre naturens harmoni: Fisk kan ikke lide ballade og støj - de kan blive skræmte og forlade stedet.

Effektivt grej bidrager også til succes. Hvis du har et kraftigt grej, stor tålmodighed og viden om reservoirets relief, er der en chance for at fange mange og store fisk.

Korrekt vellykket fiskeri er ikke kun et stort ønske og entusiasme. Det er en ren, sikker, lovlig og velovervejet proces, som kun kan læres med en vis erfaring.

Forrige indlæg: Fiskeri om efteråret. Kort instruktion i at fange de mest populære fisk

Næste indlæg: Fungerende agn til flodfiskeri: små fisk er ikke egnede, men store fisk fanges oftere

Relaterede indlæg