Reglerne for flådfiskeri efter karper

Reglerne for flådfiskeri efter karper

Det siges, at det er ret svært at blive enig med karussen. Lunefuld og uforudsigelig adfærd, vanskelige fiskeforhold i form af stærkt tilgroede damme og portionsgydning, der varer hele sommeren, som en slags "kirsebær på kagen". Det er ofte umuligt at forudsige resultaterne af fiskeriet - så er det tomt, så er det meget tæt. Men hvis man husker et par enkle regler, kan fiskeriet gøres mere forudsigeligt. I det mindste kan du garantere, at du ikke forlader dammen med ingenting!

Kig efter vinduer!

Overfladen på mange karpedamme er dækket af et kraftigt tæppe af vegetation, som ikke giver mulighed for feederfiskeri. Derfor er flådstangen kongen af situationen: Med dens hjælp kan du fiske selv de mindste, lokaliserede vinduer i vegetationen. Men det er nemt at skabe dem selv: Tag en rive i hånden, en halv times arbejde, og punktet for fremtidigt fiskeri er klar.

Det er ikke nødvendigt at lave store vinduer - praksis viser, at fisk er særligt mistroiske over for pludseligt opstået klart vand, og ingen appetitlig mad er i stand til at trække den ud af krattet. 1,5x1,5 meter er standardstørrelsen på et vindue til fiskeri med én stang. Derudover giver det mening at lave en smal sti fra vinduet til bredden, hvor trætte fisk bringes ind til kysten. Det er bedre end at forsøge at trække karperne gennem vegetationen, hvilket ofte er svært.

Fodr meget, fodr velsmagende!

Karper (såvel som suder og karper, som regelmæssigt besøger fiskeren i dette fiskeri) er fisk, der kan lide at spise meget.

Derfor er tilgangen til at fange denne fisk kompleks og involverer to hovedfaser:

  • Privada. Muligheden for at agne vinduerne et par dage før fiskeriet er ikke tilgængelig for alle, men det er det, der kardinalt øger chancerne for succes. På et bestemt tidspunkt et par dage før fiskeri i fangstpunktet lægges groft fraktioneret foder - grød, korn, korn. For at udelukke hurtig spisning af fisk er det bedst at rulle dem i kugler af jord. Hovedopgaven med agn er at vænne fisken til et bestemt fiskepunkt og få den til at spise på et passende tidspunkt for fiskeren;

  • Agn. Den leveres til fangststedet lige før fiskeriet og er en velsmagende og nærende blanding, hvis base består af færdiglavet "crucian"-agn med et stort indhold af fiskemel. Deres lugt er også meget specifik - hvidløg, marcipan, forskellige frugt- og bærtoner og tættere på efteråret - fiske- og kødlugt. Carasitniki taler i princippet om denne fisks ikke-standardiserede prioriteter med hensyn til lugt (hvad der kun er historierne om brugen af paraffin eller WD40 til at smage agnen værd), og derfor skal du være forberedt på, at korskarpen vil have noget usædvanligt. Som fiskeholdende komponenter bruges oftest grød og korn samt skåret orm. Oparish og møl skal bruges med stor forsigtighed - disse tilsætningsstoffer samler først og fremmest de allestedsnærværende små ting, og chancerne for at ødelægge fisketuren øges mange gange.

Flere fiskepladser - større chance for succes!

De, der målrettet jager karper i hele den varme årstid, forbereder allerede i maj 3-4 par vinduer blandt vegetationen og holder dem rene i hele perioden med åbent vand. Dette gøres for at:- Have mulighed for at vælge et fiskepunkt afhængigt af vejrforholdene, vindretningen;- Efter at have fanget en stor fisk, og når limen forsvinder, skal du straks genfinde og flytte til et nyt sted - hvor fisken ikke bliver skræmt af det turbulente fiskeri. Det er ikke ualmindeligt, når man fisker, at man konstant skifter vindue i løbet af dagen;- Hav et alternativt fiskepunkt i tilfælde af, at de vigtigste vinduer er optaget af en anden lystfisker. Som er kendt for at "fodre her hele ugen, og det er deres plads", selv om de i virkeligheden ikke har gjort den mindste indsats for at skabe dem.

"Skær" de små ting fra

Den store karpes faste følgesvend er alle mulige småfisk - rødfisk, skalle, blæksprutte. Uanset hvor meget en fisker gerne vil bruge en kompakt, naturlig agn, og uanset hvor velvilligt karussen behandler den, er det ofte banalt umuligt. Den sultne lille sag river straks selv et stort bundt med 8-10 oparychis i stykker. De vigtigste redskaber til sådant fiskeri bliver oftest:

Gødningsorm. Den plantes som en og 2-3 stykker. Den mest populære metode i nyere tid er en børste af ormestykker - en slags "pindsvin", kompakt og attraktiv for fisk;

Dampet perlovka. Praksis viser, at forandringskornene er praktisk talt uinteressante, hvilket giver dig mulighed for at vente på målfiskens bid - i vores tilfælde korskarpe. Nå, eller stor skalle eller rødfisk - et eksemplar på 250-300 gram vil sandsynligvis ikke forstyrre fiskeren;

Majs på dåse. Hjælper også fiskeren med en lang række småting, men du skal være forberedt på, at det ikke vil være et universalmiddel. Majs er meget glad for skalle og rødfisk - ikke sjældent opstår der komiske situationer, når

Forrige indlæg: Bare 2 enkle ingredienser til marinaden, og sej'en bliver meget saftig og velsmagende

Næste indlæg: Opskrift på hjemmelavet kvas til okroshka og meget mere

Relaterede indlæg