Karpefiskeri over hovedet

Karpefiskeri over hovedet

Fisk lever efter månekalenderen, men den største indflydelse på fangsten er stadig solen, hovedsageligt gennem lysets intensitet og magnetiske forstyrrelser, så når man fanger korskarper, er deres adfærd så lidt forudsigelig, hvilket ofte forvirrer selv erfarne lystfiskere.

For at fastholde agnen er det nogle gange nødvendigt konstant at skifte agn, og listen over dem er enorm - orm, møl og andre larver, brød, dej, dampede korn, "boltushka" osv.

Min stang til fangst af karper er ca. 6 m lang, let og hurtig line. Hovedlinen er 0,14 mm, udskiftelige snore med en diameter på 0,1-0,12 mm. Den fjederbelastede støddæmper fungerer som en forlængelse af stangen.

Når der fiskes i de øverste "etager" af reservoiret, er der ikke behov for belastning, da lastflåddet er lille. Fiskeriet foregår hovedsageligt blandt vandvegetation. I mangel af en synke falder agnen glat ned, hvilket er mere kendt for fisk og ikke alarmerer dem.

Valget af fiskeområder afhænger i høj grad af vejret, atmosfærisk tryk, tidspunkt på dagen og mange andre faktorer. For eksempel har et kort tordenvejr efter en langvarig hedebølge en gunstig effekt på fiskefangsten, og så er det tid til at fange karusser i de øverste "etager" af reservoiret.

Denne jagtmetode er dynamisk og kræver konstante bevægelser fra fiskerne, og her kan man ikke bruge agn.

Når karperne søger føde ved overfladen, er camouflage det vigtigste: For det første skal man nærme sig fangststedet forsigtigt og ikke engang tæt på vandet; for det andet er det ønskeligt at fange bag et skjul.

Når man fanger karusser, især i et ukendt vandområde, skal lystfiskeren have flere forskellige varianter af jigs til fiskeri, afhængigt af de specifikke forhold. Dette gælder for fiskelinjens diameter og flyderens design og typen af agn, og hver lystfisker har sine egne vaner og præferencer og giver noget i præference.

Så bortset fra float tackle, til fiskeri i de øverste lag af vand er ekstraktiv sommermormyshka.

Et vigtigt punkt, når man fisker på en mormyshka - er valget af passende agn, som afhænger af mormyshkaens design og farve, vandområdets natur, årstid, dag og endda detaljerne i de lokale forhold.

Den største forskel mellem mormyshchechnogo-dysen og den sædvanlige - er dens størrelse. Agnen skal altid være lille i størrelse, så den ikke forstyrrer spillet med kunstig agn.

Som hovedagn bruger fiskere normalt: stykker af orme, natsværmere, oparish, barkbiller og andre larver, æg, aborreøje, korn af dampet perle, hercules, ærter osv.

Derudover kan lystfiskeren bruge stykker af svamp, gennemblødt i fiskeolie, videokamera, skumkugle, perler ....

Når jeg jager korskarper med en mormyshka over toppen, bruger jeg ofte skumimitatorer af larver med en lille dosis aerosol som tilbehør.

Teknikken med at lege med en mormyshka ved denne fangstmetode er enkel og monoton: fiskeren ved hjælp af en fiskestang sænker jævnt, med en "rystelse" i pauser, agnen på det rigtige sted i den nødvendige dybde, og derefter på samme måde og i samme tempo foretager en stigning. Pauserne varer 3-7 sekunder.

Agnens øjeblik bestemmes af eventuelle bevægelser af nikket.

Forrige indlæg: Seje Bajo-fiskefærdigheder, som ingen kan kopiere

Næste indlæg: Sådan vælger du et universelt grej til at fange hvidfisk

Relaterede indlæg