Multiplier: hvad det er, og hvordan det kan bruges

Multiplier: hvad det er, og hvordan det kan bruges

Hvis du planlægger at tage på fisketur, vil du sandsynligvis tage en stor mængde udstyr med dig. Men i dag vil jeg ikke tale med dig om det grej, du kan købe i butikken, men om det, som fiskerne ofte selv samler. Vi vil tale om multiplikatoren, den såkaldte spinding, der er samlet uafhængigt.

For at forstå, hvilken slags grej og hvordan det fungerer, skal du selvfølgelig tage det i hånden og forstå forskellen selv i fornemmelserne af ledninger. Hvis du har mulighed for det, skal du selvfølgelig prøve at lave et kast. Fiskere har forskellige meninger, så fornemmelserne er forskellige. For at være ærlig var det sådan for mig. Indtil jeg tog med en ven, der bruger en multiplikator, havde jeg ingen idé om, hvad det var, og hvordan man brugte den. Men efter at have fået den for ikke bare at holde den, men også prøve at lave kast, indså jeg, hvad jeg var gået glip af. Men hvorfor er multiplikatorer så upopulære? Faktum er, at hvis du begynder at lede efter information om dem på internettet, finder du ikke så meget. Ja, og hovedårsagen til, at folk ikke bruger multiplikatorer til fiskeri, er deres høje omkostninger.

Brug multiplikatorer kan ikke alle, men alt kommer med erfaring, så du er nødt til at prøve. Jeg havde det sådan, at jeg tog en multiplikator, begyndte at kaste den, og hvad var min overraskelse, da den agn, jeg brugte, pløjede lige ud af banken. Selvfølgelig kan man ikke fange noget her, men min ven sagde, at der ikke var noget galt med det. Når alt kommer til alt, er det eneste, man skal lære, når man bruger en multiplikator, at forstå, hvilken snor man skal trække i. I dette tilfælde kan du nemt løsne den, selv om den ser ud til at være "skæg" i kasteprocessen. Da jeg havde kastet, var alt sammenfiltret, men en ven viste mig, hvad jeg skulle trække i for at genoprette alt og ikke ødelægge grejet. Når vi taler om fordele, er det selvfølgelig værd at sige, at dette er en af de vigtigste, når du indser, at tacklingen tilsyneladende går i uorden, men nej, trak det, du har brug for, og alt er løsnet, du kan fange videre.

I processen med at bruge multiplikatoren behøver du ikke være bange, da kastene i dette tilfælde ikke vil være så nødvendige. Efter min første fiasko forsøgte jeg igen at lave et kast. Og her virkede det. Men det, der blev mærkeligt for mig, var, at ringene på tacklingen var på toppen. Men hvis jeg generelt skal tale om mine indtryk af multiplikatoren, vil jeg sige, at de er ret positive. Håndtagets rotation er jævn, og derfor vil jeg gerne bemærke, at balancen er helt perfekt. Men når man bruger den, kan man mærke alt, lige fra agnen rører bunden, til der er et lille hak i græsset.

Jeg kan godt lide multipicatoren, også fordi man får et fantastisk indtryk af, hvornår biddet starter. Man mærker alt, hvad der sker under vandet. Så selv om hjulet ikke er billigt, vil jeg anbefale alle at købe et tegneseriehjul og prøve at bruge det på fisketuren. Indtrykkene er simpelthen uforglemmelige. Men for at forstå, hvad forskellen mellem hjulene er, anbefaler jeg stadig at teste mult- og inertihjulet. Dette er nødvendigt for at kunne sammenligne alt, hvad vi tilbydes af producenter af varer til fiskeri. Når du skifter hjul, vil alle, selv ubevæbnede øjne, bemærke, at grejet bliver det mest følsomme. Du vil selv føle, hvad der sker med fisken under fiskeriet.

Forrige indlæg: Inertihjul: fordele og ulemper

Næste indlæg: Rolling out boyles: den ultimative gennemprøvede opskrift

Relaterede indlæg