Fang karper i maj med stang og feeder

Fang karper i maj med stang og feeder

Hvis du vil fange karusser, er maj det tidspunkt, hvor fisken fanges på krogen. Det er værd at sige, at karusser ikke kun fanges om sommeren, men også på andre tidspunkter af året. På dette tidspunkt bider karussen rigtig godt. Ofte fanget på krogen crucian karpe, især hvis du vælger og bruger de rigtige lokkemad og lokkemad.

Umiddelbart vil jeg sige, at der ikke er nogen særlige kendetegn ved at fange karper i maj. Men der er nuancer, som det er værd at være opmærksom på, hvis du vil forlade fiskeriet med en god fangst. Det er i maj, at karussen opfører sig mere forsigtigt end i andre måneder. Derfor bør fiskere, der fisker på en fiskeplads, ikke lave en masse støj, og fiskestængerne bør være udstyret med en tynd line. I maj bliver der som regel fanget større fisk på krogen, så chancerne for at fange en stor karusse er mange gange større. Det er bedst at fange karper i tidsrummet fra kl. 7.00 til 10.00. Men det skal bemærkes, at karussen er ret uforudsigelig, ikke kun i sin adfærd, men også i valget af agn. Ofte begynder korskarpens bid uventet, så fiskeren er ikke altid klar til det faktum, at fisken begynder at slå på krogen.

Hvis karussen leger med agnen i lang tid, skal fiskeren gætte øjeblikket korrekt og trække fisken op fra under vandet. Men krogningen bør ikke ske for tidligt, da du blot vil skræmme fisken, og den vil forlade fangststedet. Karper fanges ikke på store dybder. Som regel lever den ikke dybere end 2 meter. Det sker, at fisken går ned til en dybde på 25 cm. I maj bliver vandet gennemsigtigt, så på stimen kan fiskene se karussen og flytte sig til side. Derfor behøver du ikke at lade dette ske. Selv hvis du planlægger at fange på lavt vand, skal stangen i dette tilfælde være mindst 5 meter, og den skal være udstyret med et inertihjul, som oftest bruges til langdistancekast. Det er vigtigt at være opmærksom på fangststedet. Karpe - fisken er ikke kræsen, så du kan finde den i alle vandområder i Rusland. Nogle gange fanges korskarper på stangen selv i sumpe, små søer. I den kolde årstid graver fisken sig ned i mudderet og tilbringer tiden der. Når fisken har fået lyst til et sted, forlader den ikke stedet. Som regel forlader korskarpen ikke kysten, og hvis vandet er varmt, vil korskarpen i dette tilfælde være på selve stimen. Korskarpen er ofte placeret, hvor der er vegetation, hvor der er siv, men i selve buskene går korskarpen ikke ind.

Vær opmærksom! Flodkarpen befinder sig, hvor strømmen ikke er særlig stærk. Mange fiskere hævder, at det er mere interessant at fange flodkarper end søkarper, da de gør mere modstand, og det er mere interessant.

Når du vælger agn, er det vigtigste at være opmærksom på, hvad korskarpen kan lide. Ofte fortæller fiskere, at selv under en fisketur er du nødt til at skifte agn, så fisken bare holder op med at reagere på det, den giver fiskeren. Derfor er det vigtigt at tage forskellige lokkemad og lokkemad på en fisketur. Som regel kan blandt dem være - orm, oparysh, brød, dej, ærter. Oftest foretrækker karper agn, der er kendetegnet ved et højt kalorieindhold. Det er bedre, hvis denne agn er af animalsk oprindelse, men når vandet begynder at blive varmere, foretrækker karperne planteagn.

Det er bedre at fange karper på en flydende stang, da fangsten sker et stykke fra bredden. Vælg derfor en stang med en længde på op til 6 meter. For at kaste stangen langt er det bedst at vælge en let stang. Den unødvendige støj, du laver, når du kaster, kan simpelthen skræmme fiskene. Fiskelinen skal være 0,12 mm til 0,18 mm i diameter. Der kan bruges flåd af gåsefjerstypen, da sådanne flåd er følsomme over for det mindste bid. Kroge skal være nummer 3-5 i henhold til den indenlandske klassificering.

Det er interessant at fange karper! Derfor forsøger mange fiskere at forberede sig på et sådant fiskeri på forhånd.

Forrige indlæg: Syltning af krydrede courgetter i sennep med en ny opskrift: en ny opskrift. Til dem, der kan lide courgettesalater med hvidløg.

Næste indlæg: Den bedste opry til fiskeri - en fangst er altid garanteret

Relaterede indlæg