Sådan vælger du en kagerulle

Sådan vælger du en kagerulle

Mange mennesker er desværre ikke opmærksomme på dette ekstremt vigtige køkkenudstyr, og det er ikke for ingenting. Rullepinden er sådan en ting, som er ekstremt svær at erstatte, hvis du pludselig ikke har den i køkkenet. Du kan ikke ignorere det faktum, at tykkelsen og smagen af dine tærter og dumplings afhænger af den, såvel som hastigheden af deres tilberedning.

Dette indlæg vil afsløre lidt om kagerullens betydning og hjælpe dig med at vælge den.

Rullepinde af træ er de mest populære og mest prisvenlige. Det vigtigste at huske her er, at de ikke er langtidsholdbare, hvis du konstant vasker dem og tørrer dem dårligt, og dejen klæber også ofte til dem. Her råder jeg dig til at vælge en kagerulle af hårdt træ - bøg eller eg, men tungere - det vil hjælpe, når du ruller dejen ud.

Silikone-rullepinde - næsten intet klæber til dem, men de er normalt for lette. Det betyder, at du skal gøre en ekstra indsats for at rulle dejen ud. Jeg anbefaler en silikone-rullemåtte sammen med kagerullen - det er nemmere.

Metalrullepinde er klassiske og moderat tunge, hvilket hjælper dig med at rulle dejen ud hurtigere og lettere og endda ælte nødder. Og hvis kagerullen er afkølet, bliver det lettere at arbejde med visse typer dej, der indeholder meget olie.

Rullepinde af keramik eller sten er for tunge, så dem får du nok ikke brug for derhjemme, medmindre du ruller stram dej til khinkali.

For at opsummere vil jeg sige følgende: Når du skal vælge en kagerulle, skal du først og fremmest tage udgangspunkt i dine behov, og hvad du oftest laver. Gå ikke efter den dyre og store størrelse. Rullepinden skal være moderat tung, have stærke håndtag og helst være af metal - sådan en rullepind køber man en gang for alle. Og husk størrelsen: Jo mindre kagerullen er, jo mindre kræfter kræver den, og jo mindre plads er der på bordet.

Hvilken slags kagerulle bruger du?

Forrige indlæg: Sauce til kebab

Næste indlæg: En smuk fisk til festbordet. Lyserød laks kan overraske! 3 opskrifter til festbordet

Relaterede indlæg