Stop med at lave gulerødder til salater, der er en meget lettere og smagere måde: en ven af kokken viste, hvordan de laver gulerødder i deres restaurant

Stop med at lave gulerødder til salater, der er en meget lettere og smagere måde: en ven af kokken viste, hvordan de laver gulerødder i deres restaurant

Ja, faktisk viser gulerødder sig at være meget smagere, det gør jeg kun nu! Smagen af salater bliver straks rigere!

Tidligere kogte jeg gulerødder i henhold til klassikerne til salater, kogt i vand, afkølet, skrællet og skåret i terninger eller cirkler, afhængigt af hvilken salat jeg lavede.

Ja, dette er den mest almindelige måde, men jeg kunne ikke rigtig lide det. Gulerødder efter madlavning blev noget vandige, absorberede meget vand, blev dårligt rengjort og blev generelt træg, og så var det svært at skære dem i små terninger.

Så en dag købte min kone sig en damper, sagde, at det var et mirakel af teknologi, at dampede grøntsager beholder alle vitaminerne og alt det og koger i en damper meget hurtigere!

Jeg prøvede det. Ja, faktisk koger grøntsager i en damper hurtigt, hurtigere end bare madlavning i henhold til klassikerne i en gryde med vand, men smagen er alligevel ikke den samme.

Og så skete der et mirakel. Jeg har en ven, der har arbejdet som kok i en restaurant i lang tid. Vi kommunikerer godt, og han kaster mig ofte forskellige interessante opskrifter, som jeg derefter deler med dig på kanalen. Sørg for at komme ind, jeg er sikker på, at du finder en masse interessante ting for dig selv!

Så efter at en ven viste mig, hvordan de laver gulerødder i deres restaurant, bruger jeg ikke nogen anden måde mere! Ja, måske åbner jeg ikke Amerika for dig, men jeg vil give fordele, når du først prøver at gøre dette, og jeg vil spise dine salater med begge kinder!

Selvfølgelig er der en lille advarsel, hvis du har købt gulerødder, og de er absolut ingenting, smagløst som græs, så uanset hvordan du vender det, uanset hvordan du laver det, bliver det ikke lækkert! Derfor vil jeg dele med dig en anden lille hemmelighed!

Før jeg laver gulerødder til salater, prøver jeg dem først. Jeg vasker, renser og afskærer et lille stykke, hvis det er sødt, så kan du sikkert lave mad. Jeg gør det altid med rødbeder.

En ven lærte mig det også! Han sagde, at hvis grøntsagerne er smagløse, så vil der ikke være nogen salat, så vil kunderne ikke vende tilbage til restauranten igen! Derfor forsøger de altid før madlavning, men generelt har de allerede fundet en pålidelig leverandør, som de altid tager fra.

Måske er det for kompliceret og klogt for nogen, men tro mig, det er det værd! Lækre grøntsager er nøglen til en lækker salat og andre retter!

Så for at gulerødder i salater skal være så velsmagende som muligt, behøver de ikke koges! Alt er elementært og enkelt! Lev for evigt, lær for evigt, som de siger!

Så lad os komme i gang. Vi tager gulerødderne, vasker dem og skræl dem. Beregn mængden selv, afhængigt af hvilken og hvor mange salater du vil lave.

Derefter skærer vi de vaskede og skrællede gulerødder på langs i to halvdele.

Så har vi brug for en bageplade, helst med en non-stick coating. Hvis der ikke er sådan noget, er det bedre at dække det med pergament eller folie.

Derefter skal hver halvdel af guleroden smøres meget godt med olie, du kan bruge solsikkeolie, du kan bruge olivenolie afhængigt af dine præferencer. Og så lægger vi de olierede gulerødder i en form. Du behøver ikke salt eller peber noget. Gulerødder frigiver juice fra saltet, og det har vi ikke brug for. Det er bedre at tilføje en færdiglavet salat senere.

Derefter forvarmer jeg ovnen til 180 grader, fjerner bagepladen med gulerødder og indstiller timeren i cirka 40-45 minutter, afhængigt af størrelsen på gulerødderne. For at kontrollere gulerødderne for beredskab skal du blot gennembore dem med en almindelig tandstikker. Hvis det kommer let og forsigtigt ind, så er gulerødderne klar!

Det er elementært, ikke?! Så tager jeg gulerødderne ud af ovnen og sørger for at lade dem køle af. Det er det, så skar jeg det i en salat eller en terning eller et halm. Min ven sagde, at det er den eneste måde, de laver gulerødder på i deres restaurant nu. Og for fremtiden høstes gulerødder på denne måde, eller ikke kun gulerødder og andre grøntsager.

Bages straks i store mængder, skæres derefter og støvsuges. Så lægger jeg det væk i kulden og tager det efter behov. Tro mig, en salat med kogte gulerødder og bagt efter smag himmel og jord. Prøv det en gang, så laver du selv alle grøntsagerne til salaten. Jeg lavede en vinaigrette her forleden og bagte alle grøntsagerne på den, smagen er simpelthen guddommelig!

Forrige indlæg: Jeg køber ikke dyre vegetabilsk olie længere: du skal bare være opmærksom på tre vigtige ord på pakken, som ingen taler om

Næste indlæg: Jeg kunne ikke forstå, hvorfor min svigermor altid gør makrel mere velsmagende, og min mand spiser med glæde: jeg kender hemmeligheden, og nu laver jeg kun mad på denne måde!

Relaterede indlæg