Jeg køber ikke dyre vegetabilsk olie længere: du skal bare være opmærksom på tre vigtige ord på pakken, som ingen taler om

Jeg køber ikke dyre vegetabilsk olie længere: du skal bare være opmærksom på tre vigtige ord på pakken, som ingen taler om

Tidligere troede jeg fejlagtigt, at jo højere prisen og populariteten af oliemærket var, jo bedre og bedre ville det være. Derfor købte jeg altid et produkt med en høj pris på disken. Det viste sig imidlertid, at billigt smør også kan være fremragende, velsmagende og ikke ringere i kvalitet end dyre, hypede mærker. Det vigtigste ved køb af olie er at være opmærksom på de tre søgeord, der skal angives på pakken.

Tidligere kogte vores bedstemødre alle retter på svinefedt og stod ikke over for problemet med at vælge olie. Som jeg husker nu, var der altid en tre-liters krukke i køleskabet, og en ske i den, skaffede den op, læg smaden i en stegepande og kog.

Men nu, når du kommer ind i butikken, løber dine øjne bogstaveligt talt væk fra de mange tilbud, og nogle gange bliver det åh så svært at stå foran disken og vælge den rigtige olie.

Vi bruger olien ikke kun til stegning, men også til bagning i ovnen og tilsætning til salater. Således er vegetabilsk olie blevet så fast indlejret i vores liv, at vi ikke længere kan forestille os, hvordan vi skal undvære det i hverdagen life.In for ikke at overbetale for mærket og for den smukke emballage, er det nok bare at studere etiketten på flasken olie. Den første ting at være opmærksom på er metoden til udvinding og fremstilling af olie.

Etiketten skal angive, at olien blev ekstraheret ved * presning* og skal have bestået rensningsproceduren. Presning er en moderne metode til udvinding af olie, hvor den ikke udsættes for kemisk behandling, men kun fysisk presset af specielle maskiner. Denne gamle og effektive metode gør det muligt for olien at vare længere og være af højere kvalitet.

Derfor, hvis det er angivet på flasken med olie, at det blev ekstraheret ved at trykke, så kan du sikkert købe det på trods af den lave pris. Det andet vigtige ord at være opmærksom på, når man køber smør, er ikke-GMO. Etiketten skal tydeligt angive, at olien ikke indeholder genetisk modificerede organismer (GMO ' er). Hvis der ikke findes en sådan indskrift, er det bedre at afstå fra at købe denne olie, da dette er en obligatorisk regel for producenterne.

Det tredje ord, der også skal bemærkes, er klassificering af olie. En god olie af høj kvalitet hører altid til den ekstra klasse eller den første klasse. Fabrikanter skal også angive disse oplysninger på etiketten.

Når jeg vælger vegetabilsk olie, anbefaler jeg også at være opmærksom på dens næringsværdi. Det er nødvendigt at kontrollere indholdet af protein, vitaminer og fedtstoffer i olien – jo højere disse indikatorer er, jo smagere, sundere og vigtigst af alt, jo bedre bliver olien.Tidligere var jeg slet ikke opmærksom på etiketten og valgte bare olien til en højere pris eller det mest berømte mærke, og jeg er sikker på, at mange mennesker gør det samme. Men nu hvor jeg kender disse regler og har brugt lidt personlig tid på at studere etiketten, kan jeg med sikkerhed købe den rigtige olie.

Også til gavn for vores krop anbefales det at inkludere i kosten ikke kun solsikkeolie, men også oliven, hørfrø, sesam og druemost oil.In kort, når du køber olie, bør du ikke forsømme at studere etiketten. Disse tre nøgleord-ekstraktionsmetode, ikke–GMO og klassificering - giver dig mulighed for at træffe det rigtige valg og købe høj kvalitet og sund olie.

Forrige indlæg: Georgians siger, at dette er den mest lækre sauce til shish kebab

Næste indlæg: Stop med at lave gulerødder til salater, der er en meget lettere og smagere måde: en ven af kokken viste, hvordan de laver gulerødder i deres restaurant

Relaterede indlæg