Georgians siger, at dette er den mest lækre sauce til shish kebab

Georgians siger, at dette er den mest lækre sauce til shish kebab

Georgiere siger Dette af en grund! De har helt ret! Denne georgiske sauce er simpelthen lækker, den er ideel til grill og faktisk til ethvert kød og ikke kun! Det er også fantastisk til bagte grøntsager, dumplings, pommes frites og endda bare at dyppe en frisk brødkage i det er en fornøjelse!

Jeg laver altid georgisk sauce" Satsebeli", hvis mænd steger shish kebab, og jeg hører altid ros fra mine gæster! Det er trods alt meget velsmagende!

Hver værtinde i Georgien har sin egen version af Satsebeli sauce, med sine egne finesser og tricks! Og jeg vil dele med dig min version af denne lækre tomatsauce, som jeg har brugt i mere end 10 år, og jeg har aldrig mødt en mere velsmagende mulighed! Prøv det selv og se selv!

For at lave Satsebeli sauce tager jeg tomatpasta 200 gr. og læg den i en passende skål. Kvaliteten af tomatpasta bestemmer her! Du skal tage en god pasta uden tilsætningsstoffer!

  • Jeg tilføjer 1 spsk sukker til tomatpastaen.
  • Derefter tilsættes eddike til pastaen 1 tsk.
  • Jeg bruger druesaft, men en almindelig kantine vil gøre.
  • Tilsæt derefter 400 ml vand i en skål og bland alt, indtil det er glat.
  • Derefter tager jeg 2 fed hvidløg og hugger dem fint.
  • Tilsæt salt til hvidløg 1 tsk.

Og jeg gnider forsigtigt salt med hvidløg, så saucen viser sig at være mere duftende til tider. Hvis der ikke er mørtel, kan hvidløg og salt simpelthen males med en kniv på et skærebræt.

Dernæst tilføjer jeg humle til hvidløg-suneli 1 tsk. der er ingen måde uden det, denne krydderi har specielle krydderier, der giver en særlig smag til saucen. Og for at succes skal garanteres, skal humle-sunels også købes af høj kvalitet!

Derefter tilsætter jeg 1 tsk adjika til mørtlen. eller du kan tage den sædvanlige varme røde peber. Og selvfølgelig skal denne ingrediens varieres, så den passer til din smag! Du kan sætte mere, eller du kan slet ikke sætte det! Det er et spørgsmål om smag.

Dernæst tager jeg 2 klaser frisk koriander, hugger den fint og tilføjer den til en morter! Og endnu en gang gnider jeg alt grundigt med en støder!

Derefter tilføjer jeg den krydrede blanding til saucen og blander den! På dette stadium er saucen klar! Men hvis jeg laver Satsebeli til en frisk varm grill, tilføjer jeg en anden ingrediens, der gør den endnu mere velsmagende!

Denne ingrediens er en lille løg. Jeg skærer det meget fint!

Og jeg tilføjer det til saucen! Jeg blander alt grundigt, og det er klar! Hvis du har tid, er det bedre at lade saucen stå i køleskabet i mindst 2 timer, men hvis du koger kød med en kniv, er det stadig meget velsmagende! Jeg anbefaler det! Dine gæster vil takke dig!

Forrige indlæg: Sådan makrel vil overraske dig, hele hemmeligheden er i saucen. Det tilberedes hurtigt og enkelt, men det viser sig meget velsmagende, jeg deler opskriften

Næste indlæg: Jeg køber ikke dyre vegetabilsk olie længere: du skal bare være opmærksom på tre vigtige ord på pakken, som ingen taler om

Relaterede indlæg