Hvad skal man putte i et glas pickles for at gøre pickles utroligt velsmagende

Hvad skal man putte i et glas pickles for at gøre pickles utroligt velsmagende

Mange gartnere planter altid agurker med en reserve. Man ved ikke, hvordan sommeren bliver, og hvor mange planter der sikkert vil slå rod. Nogle gange fører dette til, at alle agurker begynder at vokse på en venlig måde og giver en hidtil uset høst. Fra dette tidspunkt står gartneren over for et andet spørgsmål. Hvad skal man gøre med så mange høstede agurker?

Syltede æbler på en ny måde: uden tønder og halm! Hemmeligheden bag velsmagende og sunde syltede æbler, pærer, blommer og kirsebær

Hvilke ingredienser skal der bruges til syltning?

Når man forbereder agurker til syltning, er det vigtigt at vaske alle jordrester af frugten. Hvis man ikke gør det, vil de bakterier, der ikke skal bruges til syltning, give frugten en slimet og meget ubehagelig lugt. Derefter syrnes (fermenteres) agurkerne i en stor beholder i 2-3 dage. Efter denne periode vaskes de i kogt, tempereret eller godt vand. Derefter lægges de i krukker og hældes i en ny saltlage med tilsætning af krydderier.

Den grundlæggende komponent i syltede agurker er dild. Den kan ikke spares og lægger paraplyer sammen med stængler og grønt i bunden af beholderen. Planten har en behagelig aroma, og ingen husmor kan undvære den.

En anden vigtig ingrediens er hvidløg, som normalt allerede er gravet op, når der skal saltes. Gode hoveder sendes til opbevaring, og alt, hvad der er tilbage, bruges til konservering. Det er ikke nødvendigt at knuse feddene, de kan lægges i beholderen hele. Mens agurkerne bliver saltet, får hvidløgene tid til at afgive deres smag i saltlagen, og de bliver selv egnede til mad. Mange mennesker kan virkelig godt lide smagen af hvidløg fra syltning.

Hvis gartneren ikke har brugt syntetisk fremstillede plantebeskyttelsesmidler på sin grund, er det sikkert at rive solbærbladene af.

Dens blade (de, der kan lide det skarpere, kan ikke bruge bladene, men peberrodsroden) giver sammen med sennepsfrøene en karakteristisk bitterhed til agurker.

En fremragende kilde til tanniner er kirsebærblade. Effekten kan forstærkes ved at tilsætte egeblade. Egeblade er meget nyttige, hvis du vil bringe smagen af agurker på glas tættere på agurker fra en tønde eller cadushka.

En bælg af bitter peber giver en behagelig og moderat skarphed og tillader ikke skimmel at vokse.

Mange mennesker, der har prøvet det, kan ikke forestille sig pickles uden tilsætning af skummet peber.

Alle ovenstående ingredienser er med på den grundlæggende liste over krydderier til syltning af agurker.

Du kan tilføje smag til saltlagen ved hjælp af basilikum, men denne komponent, som kaldes, på amatøren.

Agurker kan også tilsættes bladselleri, tropiske eller eksotiske krydderier (nelliker, peberkorn, laurbærblad, estragon, persille, ramsløg, timian, timian).

Agurkerne får en meget interessant smag, hvis man putter en kvist gulerod i glasset.

Gråænderne angriber! Vi forbereder os på efterårets angreb af opiater.

Erfarne husmødre ved, at bladene fra kalmus kan forbedre kvaliteten af pickles betydeligt. De indeholder et helt kompleks af nyttige stoffer, selv om de ikke er kendetegnet ved nogen særlig smag. Det er umuligt at forstå på smagen, at saltlagen er klædt med blade af calanium, i modsætning til peberrod.

I kalinablade er der ursolsyre, som hæmmer væksten af gærsvampe. Mælkesyrebakterier spiller en vigtig rolle i saltlagen, som vil konservere grøntsagerne og gøre dem velsmagende og sprøde. Når der er for meget gær, bliver picklesene kulsyreholdige, og saltlagen bliver for uklar. Pickles kan udvikle en mærkelig muggen lugt. Fra alle disse problemer og hjælp til at slippe af med bladene af kalmus.

Antallet af blade afhænger af mængden. I en 3-liters krukke er det nok at lægge 1-3 blade.

Nyttige oplysninger:

  • For at lave 10 liter saltlage skal du bruge mellem 500 og 700 gram salt.
  • Det er bedre at bruge varmt vand for at aktivere mælkesyrebakterierne.
  • Agurkerne skal være helt dækket af væske. Når alle ingredienserne er kommet i beholderen, skal den være tæt lukket for at begrænse adgangen til luft. Ilt i dette system vil kun være en hindring.
  • Beholderen med agurker skal stå i et mørkt, køligt rum - en kælder.
  • Erfarne husmødre i saltopløsningen tilsætter sukker ca. 8-10 g pr. 1 kg agurker. Dette er berettiget, hvis man saltede "sidste" (sensommer-tidligt efterår) agurker, eller hvis sæsonen ikke var særlig god for agurker - det var koldt og regnfuldt. Det er især nyttigt at tilsætte sukker, hvis syltningen er meget visne (liggende) eller overgroede agurker.

Forrige indlæg: Jeg var ikke klar over, at en torskelever-salat kunne være så lækker, før jeg prøvede denne opskrift: den perfekte søstjernesalat

Næste indlæg: Denne courgettesnack er en af sæsonens faste ingredienser. Vi spiser den og laver straks en ny portion, for den er så lækker

Relaterede indlæg