Jeg var ikke klar over, at en torskelever-salat kunne være så lækker, før jeg prøvede denne opskrift: den perfekte søstjernesalat

Jeg var ikke klar over, at en torskelever-salat kunne være så lækker, før jeg prøvede denne opskrift: den perfekte søstjernesalat

Det er en meget velsmagende salat, for mig er det den perfekte salat med torskelever! Den kan serveres på et festligt bord og tilberedes på hverdage, den passer til enhver lejlighed! Jeg troede ikke engang, at salat med torskelever kunne være så velsmagende, jeg prøvede forskellige og besluttede mig til sidst for salaten "Sea Star", og jeg anbefaler dig at prøve den!

Denne salat er hurtig og nem at tilberede! Det vigtigste er at forberede alle de nødvendige ingredienser på forhånd. Jeg laver salaten i lag og i en gennemsigtig salatskål, i den ser det meget smukt ud, man kan se alle lagene.

Først og fremmest tager jeg kogte kartofler 2 stykker mellemstore kartofler og gnider dem på et groft rivejern direkte ned i salatskålen. Derefter jævnes hele bunden og kartoflerne trykkes forsigtigt sammen med en spatel.

Sørg for at tilsætte krydderier, så kartoflerne ikke bliver kedelige:

  • salt efter smag
  • sort peber efter smag

Derefter laver jeg ved hjælp af en køkkenpose et tyndt lag mayonnaise, jeg smører det ikke ud, jeg lader det være sådan.

Dernæst tager jeg 200 gram torskelever, det er to små glas. Her er det meget svært at gætte, hvilken slags torskelever man skal købe, i butikkerne er der et meget stort udvalg, og kvaliteten er så dårlig. Jeg fandt den perfekte løsning for mig, og hvis du er interesseret, så spørg i kommentarfeltet, så du ikke tror, at jeg reklamerer for nogen.

Jeg ælter torskeleveren med en gaffel og lægger det andet lag oven på kartoflerne. Jeg trykker det fladt ud og ælter det forsigtigt igen med en spatel.

Så tager jeg et bundt grønne løg, ca. 20 gram, hakker dem fint og hælder dem oven på torskeleveren. Jeg spreder det over hele overfladen.

Så tager du en ung radise i 5-7 stykker og skærer den i små tern. Du kan rive den på et rivejern.

Radiser i denne salat passer perfekt sammen med resten af ingredienserne og giver friskhed til salaten.

Jeg lægger de fintskårne radiser i det næste lag, trykker dem flade og trykker dem let ned med en spatel. Jeg laver endnu et tyndt lag mayonnaise.

Så tager jeg kogte gulerødder i et stort stykke og gnider dem på et groft rivejern. Dette bliver det næste lag. Jeg presser guleroden og salter efter smag, du kan tilføje sort peber.

Dernæst smører jeg igen med mayonnaise ved hjælp af en kulinarisk pose, og det sidste lag river jeg 3 kogte æg på et fint rivejern. Ægget presses ikke med en spatel, så salaten på toppen blev luftig og smuk.

Så salter jeg efter smag, kommer mayonnaise på og pynter salaten til en smuk servering. Lad den stå lidt, og så kan du servere! Den er meget velsmagende! Første gang jeg lavede den, spiste vi hele salatskålen på én gang! Prøv at lave den, du vil elske den!

Forrige indlæg: Ingen tid til at vente! De bedste hurtige marinader til kød. Uden kiwi og ananas

Næste indlæg: Hvad skal man putte i et glas pickles for at gøre pickles utroligt velsmagende

Relaterede indlæg