Fish Riette: en enkel ret med et smukt navn

Fish Riette: en enkel ret med et smukt navn

Som regel er riet en ret cremet masse, der er ideel til at smøre på brød, dryppe med olivenolie og riste på en grill 🤤 Men du kan selvfølgelig også pakke den ind i pitabrød, smørrebrød eller lave kanapéer. Den ville være fantastisk til morgenmad og som snack.

Riet er også en god måde at bruge tørret fisk på, som er kommet ud. Torsk er ofte tør, og det er derfor, jeg ikke kan lide den, men den er perfekt her.

Før jeg beskriver tilberedningen, vil jeg især bemærke, at dette er endnu en ret, der vil være taknemmelig for din fantasi. Måske er de vigtigste ingredienser her kun creme fraiche og fløde, som bare giver den rigtige tekstur. Alt andet - type fisk eller kød, grøntsager, krydderier, urter, ricotta eller hytteost - er op til dig!

Og vi lavede den på Novikov-skolen (forudsat at du har fisk klar) på 5 minutter! Derhjemme tog processen lige så lang tid.

Er det ikke et mirakel?

⏰ Tilberedningstid:5-10 min. +10-15 min. til at bage fisken.

⚖️ Ingredienser til 4 portioner:

 • Torsk kogt 100 g. (enhver hvid eller rød fisk kan bruges, undtagen makrel og lignende)

 • Fløde 33% 1 spsk.

 • Creme fraiche 15-20% 1 spsk.

 • Ricotta eller hytteost 1 spsk (valgfrit)

 • Kapers 1 spsk. uden rist

 • Oliven 5 stykker (valgfrit)

 • Olivenolie 1 tsk.

 • salt, peber efter smag

👩🏼‍🍳 Madlavning:

 1. Først skal du tilberede og afkøle fisken, det er mere praktisk at gøre det på forhånd. Hvis du har en filet, skal du bare gnide den med lidt salt og peber, forvarme ovnen til 150 °C og bage den i 10-15 minutter.

 2. Læg fisken uden skind i en dyb skål, og ælt den med en gaffel, så den bliver nedbrudt til fibre, og der ikke er store stykker tilbage.

 3. Tilsæt creme fraiche, fløde og ricotta/gulerod (valgfrit), og rør rundt: Blandingen skal være ret tyk, men ikke tør. Tilsæt mere creme fraiche og fløde, hvis du synes, du har brug for det.

 4. Hak kapers, oliven og andre "faste" ingredienser, som du ønsker at tilsætte, og kom dem i skålen med olivenolie, og rør rundt.

 5. smag til - salt, peber - smag til. Det er vigtigt at salte og pebre, når du har tilsat kapers, oliven, pickles, soltørrede tomater, ristede peberfrugter osv. (det er bare en idé 😄), så du ikke overdriver.

Færdig!!! Server med olivenolieristet brød, som også kan smøres med hvidløg.

Omkostninger til en portion på institutionen: ~ 350 rubler.

Omkostninger til en portion derhjemme: ~ 50 rubler.

Kalorieindhold pr. 1 portion: ~ 80 kcal (B/G/U 2,5/6,5/2,9).

Giv denne artikel en 👍🏻, hvis den fortjener det.

Kan du lide den? Abonner på denne kanal og/eller Instagram-side.

Tak for din opmærksomhed og tid :)

Forrige indlæg: Brug en gammel opskrift til at tilberede en lækker fiskeret, som kineserne bruger til at lindre hovedpine (trin-for-trin opskrift)

Næste indlæg: Restauranten serverede makrelstroganina. Det er en ægte delikatesse, og den laves på 20 minutter af kun tre ingredienser.

Relaterede indlæg