Fyldte pindsvin i en gryde

Fyldte pindsvin i en gryde

Ordet "pindsvin" kaldes normalt små runde koteletter af hakket kød. Oftest serveres de som en anden ret og kombineres med tilbehør eller saucer. Kog pindsvin kan tilberedes både i en stegepande og i ovnen. Men det nemmeste er at tilberede dem på panden. Du behøver ikke at stege dem i forvejen. Du skal bare lave koteletter af hakket kød, hælde vand over dem og koge dem. Hvis du ønsker det, kan du tilføje lidt gulerod eller friske krydderurter til dem.

Ingredienser:

 • Oksekød - 200 g
 • Ris - 55 g
 • Kyllingeæg - 1 stk.
 • Løg - 2 stk.
 • Laurbærblad - 1 stk.
 • Salt - efter smag

Tilberedning:

 1. Skær oksekødet og 1 løg i store stykker. Kom kødet og halvdelen af løget i blenderskålen. Blend ingredienserne, indtil de er glatte.
 2. Hæld farsen over i en dyb skål. Tilsæt æg, ris og salt efter smag. Rør rundt.
 3. Lav små pindsvin af farsen, så farsen ikke klistrer til dine hænder, fugt dine håndflader med koldt vand.
 4. Læg stykkerne over i en dyb gryde. Fyld dem med varmt vand, så de er helt dækket. Skær det resterende løg i flere skiver, og kom dem i gryden. Tilsæt laurbærblad og lidt salt. Bring det i kog.
 5. Vent, til væsken koger, og fjern skummet. Dæk gryden med et låg. Lad pindsvinene simre i 30 minutter. I løbet af denne tid vil både ris og hakkekød være fuldt kogt.

Læg nogle kogte pindsvin på en tallerken. Læg kartoffelmos, kogte kartofler eller andet tilbehør ved siden af. God appetit!

Forrige indlæg: Hvad skal man tilføje til en salat i stedet for koriander og persille: usædvanlige grøntsager på bordet

Næste indlæg: Hvordan kan jeg få mit proteinindtag, hvis jeg keder mig med æggeretter?

Relaterede indlæg