Jeg laver meget på én gang: hjemmelavede pandekager med kød, velsmagende og mættende (perfekt til morgenmad eller snack, opskriften er enkel)

Jeg laver meget på én gang: hjemmelavede pandekager med kød, velsmagende og mættende (perfekt til morgenmad eller snack, opskriften er enkel)

Hej med jer alle sammen. I dag laver jeg hjemmelavede pandekager med kød. Lækre og mættende. Opskriften på pandekager med hakket kød vil helt sikkert være nyttig for alle, fordi de kan være en solid morgenmad derhjemme, en praktisk snack på vejen eller på arbejdet.

Jeg plejer at lave mange på én gang og sætte dem i køleskabet og servere dem efter behov. Så er vi i gang.

Dej:

 • 3 æg
 • mælk - 500 ml.
 • salt - 1 tsk.
 • sukker - 1/2 tsk.
 • mel - 320 g.
 • bagepulver - 1/4 tsk.
 • vand - 500 ml.
 • vegetabilsk olie - 4 spsk.

Kødfyld:

 • Hakket kød - 500 g.
 • 1 løg
 • salt, peber
 • bouillon - 100-200 ml.

‍Dejen til pandekager:⤵️⤵️⤵️

Lad os forberede pandekagerne. Slå 3 æg ud i en skål, hæld 500 ml mælk i, tilsæt 1 teskefuld salt og en halv teskefuld sukker. Rør rundt med et piskeris.

Send derefter 320 gram mel og 1/4 teskefuld bagepulver med eddike. Bland godt med et piskeris, så der ikke er nogen klumper. Det er stadig at hælde 500 ml vand og 4 spiseskefulde vegetabilsk olie. Dejen er klar.

Hvis du er bange for, at pandekagerne revner, skal du lade dejen stå i 30-40 minutter. Så vil pandekagerne helt sikkert være elastiske, tynde og ikke revne, når du vender dem.

‍ Steg блины⤵️⤵️⤵️

Smør først panden med olie, og steg pandekagerne ved høj varme, indtil de er gennemstegte på begge sider. Derefter behøver du ikke at smøre panden mere. Du får en stor stak tynde pandekager, jeg havde 26 pandekager.

‍Forbered kødfyld:⤵️⤵️⤵️

Lad os lave kødfyldet. Vi tager alt fyld fra kylling, kalkun, svinekød eller oksekød. Jeg har blandet. Steg i vegetabilsk olie under omrøring ved middel varme i ca. 5 minutter. Jeg tilsatte hakket løg og hvidløg til farsen på forhånd.

Tilsæt en halv kop kødbouillon eller kogende vand. Lad det simre i 10-15 minutter, indtil væsken er fordampet, og farsen er klar. Smag til med salt og kværnet sort peber, og rør rundt.

For at få en mere homogen struktur kører jeg også det hakkede kød gennem en kødhakker. Du kan også tilsætte stegte løg, hvis du har lyst, og hvis farsen er lidt tør, kan du tilsætte 100 eller 200 ml bouillon.

‍Pak fyldet ind i pandekagerne:⤵️⤵️⤵️.

Nu er det tid til at pakke fyldet ind. Disse pandekager er perfekte til dette, de er meget elastiske og går ikke i stykker. Læg kødfyldet på den stegte side, og pak det ind i en kuvert.

Du kan eksperimentere - lav pandekager med hytteost, kål og andet fyld.

Gør det med alle pandekagerne. Steg dem nu i smør eller vegetabilsk olie på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

Eller du kan lade være med at stege, men lægge dem i fryseren og tage dem ud, når du skal bruge dem, så behøver du kun at stege dem på en pande og servere dem ved bordet.

Nogle gange bruger jeg også kogt kød med ris, hvilket også er meget velsmagende og mættende. Hvis du kunne lide opskriften, kan du sætte likes og skrive kommentarer. Hav et dejligt teselskab, og vi ses snart.

Forrige indlæg: Kyllingeterrine med skinke

Næste indlæg: Han af svampe. Enkel, trinvis opskrift med fotos

Relaterede indlæg