Sæt blot et stykke papir ind mellem dørene og køleskabets krop. En enkel måde at løse et populært problem på

Sæt blot et stykke papir ind mellem dørene og køleskabets krop. En enkel måde at løse et populært problem på

Min ven, en reparatør af husholdningsapparater, fortalte mig om en hurtig og nem måde at opdage problemet på og derefter løse det hurtigt, så man bevarer apparatets effektivitet og de fødevarer, der opbevares i det. Du skal bruge et almindeligt stykke papir.

Hvorfor lægge et stykke papir i køleskabet?

Du skal sætte et stykke papir eller en seddel ind mellem døren og køleskabet og lukke døren. Dette enkle trick hjælper med at vurdere tilstanden af køleskabets tætninger. Hvis papirarket nemt trækkes ud, når køleskabsdøren er lukket, er det desværre et tegn på, at tætningerne ikke er i den bedste stand.

Det er et alvorligt problem. Løse døre fører nemlig ikke kun til energitab, men også til hurtigere fordærvelse af maden og dermed økonomisk tab. Men hvis døren holder et stykke papir så godt fast, at det er svært at trække det ud, er det tegn på, at mekanismen fungerer korrekt, og der er ingen grund til bekymring.

Det er en god idé at tjekke det regelmæssigt for at sikre, at der ikke er sket nogen skade.

Hvad skal jeg gøre, hvis forseglingen i mit køleskab ikke slutter tæt?

En deformeret gummipakning på køleskabsdøren er et ret almindeligt problem, men heldigvis er det ikke altid nødvendigt at udskifte den helt. Først er det værd at rengøre den grundigt for madrester. Den nemmeste måde at gøre det på er med en almindelig tandbørste eller vatpinde, som kan trænge ind i de smalleste sprækker.

Hvis dette ikke lykkes, og døren stadig ikke lukker tæt, kan det desværre være nødvendigt at udskifte forseglingen med en ny.

For at reducere sandsynligheden for, at denne situation opstår i fremtiden, efter at fejlen er blevet rettet, er det også værd at ændre lidt på placeringen af madvarer i køleskabet. For at reducere belastningen på dørene er det bedre at fjerne tunge flasker eller krukker fra hylderne og erstatte dem med lidt lettere produkter.

Forrige indlæg: Jeg vidste ikke, at neglelakfjerner kunne bruges i hjemmet. Her er seks overraskende anvendelser

Næste indlæg: Du skal ikke have travlt med at smide kaffegrumset ud. 5 geniale kaffeklip til husholdningen, som kun få kender til

Relaterede indlæg