Jeg vidste ikke, at neglelakfjerner kunne bruges i hjemmet. Her er seks overraskende anvendelser

Jeg vidste ikke, at neglelakfjerner kunne bruges i hjemmet. Her er seks overraskende anvendelser

Enhver kvinde har en neglelakfjerner i sin kosmetiktaske. Dens evner stopper ikke ved at fjerne neglelak fra dine negle. Lær 6 alternative anvendelser af neglelakfjerner, som vil gøre dit liv meget lettere.

Fjernelse af maling

Når man renoverer og maler vægge, er det næsten uundgåeligt, at der kommer malingsrester på møbler eller vinduer. Heldigvis kan du hurtigt slippe af med dem ved at tørre dem af med en klud fugtet med neglelakfjerner.

Brug det ikke til at rengøre lakerede møbler eller gulve - de vil blive misfarvede og efterlade grimme lyse mærker. Det er bedre at teste, hvordan fjerneren virker på en lille del af overfladen først.

Limrester

Neglelakfjerner opløser også rester af superlim og klistermærker. Det hjælper også, hvis du har brug for at fjerne prismærket fra købte varer.

Aflejringer af te og kaffe

Med tiden bliver indersiden af krus og kopper dækket af grimme pletter og aflejringer. Disse dannes som følge af samspillet mellem de aktive ingredienser i te eller kaffe og det vand, det brygges i. For at rengøre tallerkenerne skal du tørre dem af indvendigt med en klud, der er vædet i neglelakfjerner. Skyl dem derefter med opvaskemiddel og vand.

Sko

Sko med plast- eller gummielementer kan være svære at rengøre og udvikler hurtigt grimme skrammer. Men du kan slippe af med dem meget hurtigt ved at bruge neglelakfjerner. Særligt velegnet til rengøring af lyse klipklapper og sandaler.

Fuger

Fugerne mellem fliserne kan blive gule eller mørke med tiden på grund af ophobet støv og snavs. En pålidelig måde at rengøre dem på er at bruge neglelakfjerner. Fugt en klud med det, og tør fugerne af. Effekten vil overgå dine vildeste forventninger!

Badekar

Kalk og rester af rengøringsmidler samler sig ofte på fugerne mellem fliserne i badekarret og brusekarret. Disse kan også fjernes effektivt med neglelakfjerner.

Forrige indlæg: Jeg smider ikke en sløv sliber væk. Jeg fortæller dig, hvordan du sliber det derhjemme på 5 minutter

Næste indlæg: Sæt blot et stykke papir ind mellem dørene og køleskabets krop. En enkel måde at løse et populært problem på

Relaterede indlæg