All gone? Sådan opbevarer du mad i køleskabet i tilfælde af strømafbrydelse

All gone? Sådan opbevarer du mad i køleskabet i tilfælde af strømafbrydelse

En strømafbrydelse er ingen grund til panik. Mange kender til dette problem, så det er vigtigt, at maden i køleskabet ikke bliver dårlig. I dag vil jeg kun dele gennemprøvede tips og generelle nuancer med dig.

Generelle anbefalinger

Husholdningskøleskabe holder den nødvendige temperatur i op til 16 timer. I fryseren vil maden være i frossen form i næsten 36 timer. Dette er omtrentlige tal, der afhænger af enhedens model. Hvis køleskabet er fyldt med mad, vil temperaturen stige meget langsomt.

I tilfælde af strømsvigt bør du ikke kigge ind i køleskabet ofte eller flytte maden, så den ikke ødelægges. Det vigtigste er at kontrollere tilstanden af tætningerne på dørene. Hvis gummiet sidder godt fast på enheden, vil kammeret holde kulden perfekt.

Sådan holder du maden frisk i køleskabet

For det første bør du købe tøris eller fryse vand i plastikflasker. Det vil køle maden yderligere ned i kammeret.

Så snart der er lys, skal du straks tjekke, hvad temperaturen i køleskabet er, hvis der ikke er et indbygget termometer - lad det stå på den almindelige hylde. Temperaturen over +6 grader fremmer den aktive udvikling af bakterier.

Hvis lyset er slukket i lang tid, vil grøntsager og frugter ikke ødelægges. Kød og ost har bedst af at blive pakket ind i papir eller pergament og lagt i et metalfad.

Smør pakkes også ind i pergament, lægges i en beholder og overhældes med saltet vand. På den måde kommer det i mindre kontakt med ilt og oxiderer ikke.

Bring mælken i kog, og tilsæt ¼ tsk. bagepulver pr. 3 liter. Hæld det i en tør og ren krukke. Hvis der ikke er strøm før om 16 timer, skal du tage den kogte mad ud af køleskabet og koge den. Varmebehandling er den perfekte måde at holde maden frisk på!

Forrige indlæg: Pålidelige måder at slippe af med Colorado-kartoffelbillen uden kemikalier. Efter denne behandling har skadedyret ingen chance for at overleve

Næste indlæg: Hvordan jeg slap af med "posen med poser". Deling af geniale idéer til genbrug af engangsposer

Relaterede indlæg