Hvidt loft bliver så godt som nyt: 2 gode måder at fjerne pletter fra dit loft, hvis du er blevet oversvømmet

Hvidt loft bliver så godt som nyt: 2 gode måder at fjerne pletter fra dit loft, hvis du er blevet oversvømmet

Jeg har haft flere tilfælde af oversvømmelse fra oven hos naboer. I køkkenet og på badeværelset. Det efterlod grimme gule pletter på det hvide loft bagefter. Hvis dit smukke hvide loft også har fået oversvømmelsesmærker, skal du ikke blive ked af det. Jeg vil dele to gode måder, hvorpå du nemt kan genskabe dets tidligere renhed og hvidhed!

Disse to nemme måder vil hjælpe dig med at slippe af med selv de mest genstridige og vanskelige pletter på dit loft.

Metode 1

Det vil kræve:

  • hvidvask
  • en svamp;
  • en beholder;
  • handsker.

Denne metode er den enkleste og kræver et minimum af kemikalier. Bare tag en ren opvaskesvamp, blød den grundigt op med hvidvaskesvamp og behandl problemområderne i loftet. Det er også nødvendigt at fugte pletterne i loftet rigeligt med hvidvask. Når du har påført det første lag, skal du lade det sidde i 5 minutter og derefter påføre hvidvasken to gange mere med samme interval. Vent et par timer på, at loftet tørrer helt, og nyd så resultatet.

Metode 2

Hvis den første metode var ineffektiv på grund af pletternes kompleksitet, er det nødvendigt at ty til maskering af dem. Men at bruge almindelig vandbaseret emulsionsmaling til at male over sådanne spor, især efter oversvømmelse, vil ikke give resultater, da pletterne vil sive gennem malingen og dukke op i loftet igen. Denne opgave vil kræve:

  • olieemalje;
  • vandemulsionsmaling til lofter.

Brug først olieemalje. Du kan f.eks. tage PF-115-emalje. Mal problemområderne med den i et tyndt lag.

Lad emaljen tørre helt for at skabe en oliebeskyttende film, takket være hvilken pletterne ikke kan sive igennem. Dernæst er det nødvendigt at dække problemområdet med vandemulsion til lofter. Dette trin er meget vigtigt, da hvid oliemaling kan gulne med tiden, men det kan vandbaseret maling ikke.

Forrige indlæg: Flåter er ikke i dvale: 3 nemme måder at slippe af med mider i haven

Næste indlæg: Sådan fjerner du hurtigt den bitre smag fra auberginer og 7 andre madlavningstips

Relaterede indlæg