Opskrift på kalkunbøffer med grøntsager og cremet pesto

Opskrift på kalkunbøffer med grøntsager og cremet pesto

Interessant historie med denne babykartoffel! Japanerne lavede engang en markedsundersøgelse. Det viste sig, at små varer flyver meget hurtigere af hylderne. Japanerne henvendte sig til schweizerne. De udviklede en særlig slags lille kartoffel. Og ud over babyradiser og babyblomkål :))

Vægt af færdigret til 2 personer: 960 g

Tilberedning: 25-30 min.

Ingredienser

  • kalkunfilet (hel) 300 g.
  • mini kartofler 400 g.
  • frossen broccoli 200 g.
  • porrer 60 g.
  • fløde 20% 200 ml.
  • pestosauce 30 g.
  • smør 20 g.

Trin-for-trin-opskrift

Trin 1

Kog 2 liter vand i en gryde, og salt. Skyl kartoflerne, men skræl dem ikke. Kom dem i gryden, og kog dem i 14-17 minutter efter kogning. Skær broccolien i buketter, og kom den i gryden sammen med kartoflerne. Kog i 2-3 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl. Skær kartoflerne i halve.

Trin 2

Varm en stegepande op med 10 g smør, og tilsæt en dråbe vegetabilsk olie, så olien ikke brænder på. Dup kalkunen tør med servietter, og skær den i portioner. Salt, peber og steg i 2 minutter på hver side ved høj varme. Skru derefter ned til lav varme, læg låg på, og steg videre i 7-8 minutter. Læg den derefter over på en tallerken.

Trin 3

I mellemtiden halveres porrerne, sandet skylles af, og de skæres i halve ringe. Varm den samme pande op med 10 g smør, og tilsæt en dråbe vegetabilsk olie, så olien ikke brænder på. Steg porrerne i 2-3 minutter ved middel varme. Tilsæt kartofler og broccoli. Steg videre i 3-4 minutter. Læg det over på en tallerken. Hæld fløden i gryden, og hæld pestoen i. Krydr med salt, og lad det koge ind ved middel varme under omrøring. Servér bøfferne med kartofler og broccoli og dryp med flødesauce.

Så er den klar! God appetit!

Forrige indlæg: Opskrift på svinesteaks med kartoffelmos og solbær-Cumberland-sauce

Næste indlæg: Spaghetti-opskrift "Belissimo!" med revet ost og cremet kødsauce

Relaterede indlæg