Favorit æblecharlotte: hvordan man laver den frodig og blød, jeg deler en enkel opskrift (viser sig at være en lækker kage til te)

Favorit æblecharlotte: hvordan man laver den frodig og blød, jeg deler en enkel opskrift (viser sig at være en lækker kage til te)

Venner, alle sammen, et stort hej, I er på kanalen "Blandede opskrifter". I dag laver vi en lækker charlotte med æbler. Enkel og hurtig opskrift på te-kage.

Opskrift:

  • mel - 160 g. (1 kop 250 ml.)
  • sukker - 160 g. (1 kop 200 ml.)
  • æg - 4 stk.
  • store æbler - 3 stk.
  • salt - en knivspids
  • vanillin - en knivspids

‍Sådan laver du den:⤵️⤵️⤵️

Tilsæt en knivspids salt og sukker til æggene. Pisk nu det hele til en luftig, hvid masse. Blandingen vil stige i volumen under piskeprocessen.

Sæt skålen til side, og lad os skære æblerne. Skær midten af æblerne ud.

Da vores dej er ret sød, er det en god idé at tage sure eller sursøde æbler.

Skær dem i tynde skiver eller tern, alt efter hvad du foretrækker.

Begynd nu gradvist i små portioner at sigte mel og rør forsigtigt med en spatel fra bund til top, så dejen ikke mister sin luftighed.

Tilsæt vanillin eller en teskefuld vaniljesukker. Rør rundt igen.

For at gøre æbletærten mere fugtig og mør - hvis det ønskes, kan du også tilsætte en spiseskefuld fed creme fraiche til dejen.

Smør en form med vegetabilsk olie eller smørolie, min form er 25 cm i diameter.

Hæld halvdelen af dejen i, og begynd at lægge æblerne ud i en cirkel. Efterfulgt af resten af dejen og igen et lag æbler.

Bag charlotten i en forvarmet ovn på 180 grader i 20-30 minutter.

Vores tærte er klar, kontroller beredskabet med en tandstikker af træ. Charlotka viser sig rødmosset, meget blød og duftende.

Så prøv det, lav det. Jeg anbefaler denne opskrift til alle, hav et dejligt teselskab og på gensyn!

Forrige indlæg: Jeg viser dig, hvordan du laver pizza på kefir: dejen er oppustet, blød, bagt i ovnen i 5 minutter (fantastisk enkel opskrift på pizzadej)

Næste indlæg: Awesome cabbage pie: den er nem at lave - lav dejen, rul den ud og kom fyldet i (nok den nemmeste opskrift)

Relaterede indlæg