Kirsebær til vinteren uden sukker. Om vinteren kan du overraske dine gæster med tærter med duftende bær

Kirsebær til vinteren uden sukker. Om vinteren kan du overraske dine gæster med tærter med duftende bær

Kirsebær til vinteren i deres egen saft - til fyld i tærter og dumplings, til kompot, til creme fraiche, til gelé eller bare spis det med en ske, fordi det er lækkert.

Ingrediensen i dette præparat er præcis én - selve kirsebærret. Hvis du vil, kan du selvfølgelig tilsætte sukker, men hvis du tænker over det, hvorfor så? Sukker og så, om vinteren, i det færdige kirsebær vil have tid til at tilføje, og det opbevares uden det godt.

Der er også en mulighed - med eller uden kerner. Hvis du kun har planer om at bruge det til kompot, kan du gøre det med kerner, så går det hurtigere. Men personligt går jeg ind for at lukke kirsebærrene uden kerner, og det gør jeg også i denne opskrift. Så er det mere sikkert og universelt anvendeligt. Men det tager lang tid at lave, ja.

Vi starter med, at kirsebærrene er plukket - der må ikke komme beskadigede, ødelagte, "med tønder" kirsebær med i tilberedningen. Derefter skylles og smides væk for at dræne vandet.

Det næste er ikke det sværeste, men det længste - kirsebær skal frigøres fra kernerne. Hvem hvordan tilpasset, jeg har et specielt værktøj ikke slå rod, vi bruger en pin eller pin. Vej de rensede kirsebær. Krukker tager med en hastighed på et kilo afskallede kirsebær pr. liter krukke. Dette er dog stadig cirka, du kan have brug for lidt mere eller mindre.

Krukkerne vaskes, steriliseres (for at være ærlig er jeg ikke sikker på, at det er nødvendigt at sterilisere i denne opskrift, men personligt er jeg så meget roligere, som jeg gjorde, så jeg siger) og spred kirsebærrene. Mere præcist, ikke lægge dem ud, men lægge dem på, så de var tæt sammenpressede. Under den videre behandling vil kirsebærrene "sidde".

Saft, som i processen med at udtrække frøene frigives, tilsættes også til krukkerne. Fyld glasset under halsen.

Nu skal vi sterilisere vores kirsebær. Vi sætter glassene i en stor, helst lav gryde (i bunden af en klud af en slags stelulyu), dækker med låg og hælder vand i gryden på skuldrene af glassene. Før kogning og efter det i 20-25 minutter.

Derefter rulles glassene straks op, og hvis lågene ikke er skruet fast, sættes de på hovedet og pakkes ind, indtil de er kølet af. Skruelåg vender ikke om, et eller andet sted læste jeg, at du ikke kan, selvom indtil jeg ikke læste - vendte om og også alt var fint .

Men med skruelåg har jeg gjort det til en regel at tjekke, om de er tæt lukket, når de er kølet ned. Nogle låg kan løsne sig under påvirkning af temperaturen.

Sådan er det bare. Det er bedre at opbevare på et køligt sted, men hvis der ikke er en sådan mulighed, så står og ved stuetemperatur.

Nå, og når den kedelige tid kommer, og du vil have tærter med kirsebær, skal du åbne, smide væk, kirsebær i fyldet, saft i kompot eller kisel. Sukker efter behov og ønske.

Forrige indlæg: En magisk forvandling af sej - fisk i marinade. Den klassiske opskrift og min mere enkle, hjemmelavede opskrift.

Næste indlæg: Der er ikke en person, der ikke elsker denne ret: enkle og lækre tærter. Og så er den næsten gratis

Relaterede indlæg