Hvordan man fjerner "huden" på en wiener i et naturligt hylster (min mors ven lærte mig det, og jeg var altid dårlig til det)

Hvordan man fjerner "huden" på en wiener i et naturligt hylster (min mors ven lærte mig det, og jeg var altid dårlig til det)

Flere interessante materialer og videoopskrifter i Telegram - kanal. Abonner, for ikke at gå glip af!

For mig har det altid været svært at rengøre kogte pølser. De er ikke nemme at rengøre. Altid hænger halvdelen af pølsen fast i skindet og river grimme stykker af. Til sidst ligger der noget forfærdeligt på tallerkenen, tortureret og bidt af fra alle sider i et forgæves forsøg på at komme af med skallen.

Uanset hvad jeg gør. Ja, jeg tror, du selv har stået over for dette problem mange gange.

Og årsagen er, at der på de fleste pølser ikke bruges cellofan, som er let at fjerne, og naturligt hylster. Man har ikke lyst til at spise pølser med denne tarm, så man er nødt til at lave en masse manipulationer for at fjerne den.

Men for nylig har mine pinsler fået en ende.

Jeg har fundet en nem måde at holde pølsen intakt og skrælle den af i et tyndt lag. Ja, ja, denne metode findes virkelig, og jeg vil fortælle dig om den nu.

  • Til at begynde med skal produktet koges ordentligt. Og pølserne skal ikke lægges i kogende vand, men i koldt vand. Og først derefter opvarme indholdet i gryden.

  • Mange mennesker gør stadig dette. De smider wienere og pølser i kogende vand og koger dem. Men det er ikke dumplings, de har brug for en anden tilgang.

  • Du skal koge dem i 3-5 minutter. Pølser tager kortere tid at koge, og wienere længere.

Nå, og den vigtigste nuance - før kogning skal spidserne af wienerne skæres på tværs.

Når produktet er kogt, skal det dyppes bogstaveligt talt i et par sekunder under koldt vand. Og takket være de præfabrikerede udskæringer kommer skindet let af wieneren uden at tage det hakkede kød med. Du vil blive overrasket over, hvor let skallen kommer af.

Udskæringerne kan i øvrigt også laves bagefter, efter tilberedningen. Men det er fra enderne. Hvis du begynder at skære skindet på langs, bliver det en total fiasko - wieneren vil simpelthen sprænge!

Men hvis du følger mit råd, får du en flot, hel pølse på din tallerken.

Forrige indlæg: Tre små tricks til at lave superpandekager: Du vidste det ikke, men det virker

Næste indlæg: En af de bedste opskrifter på pickles, snackagurker til vinteren. Jeg kalder dem også fastfood-pickles. Krydrede syltede agurker.

Relaterede indlæg