Tre små tricks til at lave superpandekager: Du vidste det ikke, men det virker

Tre små tricks til at lave superpandekager: Du vidste det ikke, men det virker

Kartoffelpandekager. Det virker, ja, hvad kunne være enklere. Riv kartoflerne, tilsæt krydderier og ned på panden. Men det er det ikke. Selv her er der hemmeligheder, som vil gøre kartoffelpandekagerne mere smagfulde og møre.

For at få draaniki til altid at være velsmagende, smukke og smagfulde behøver du kun at benytte dig af disse kulinariske tricks.

Hemmelighed 1: Riv kartoflerne, tilsæt salt og bland. Lad det stå i 5 minutter. Pres derefter kartoflerne. På den måde slipper du af med overskydende væske. Tilsæt derefter en skefuld creme fraiche og alle andre ingredienser i henhold til opskriften.

Hemmelighed 2: Kartofler rives bedst på et fint rivejern. Ja, det tager længere tid, men på denne måde får du draniki i en delikat homogen tekstur. Hvis du derimod foretrækker tynde og sprøde draniki, skal du rive dem på et groft rivejern.

Hemmelighed 3: Sørg for at tilsætte hvidløg til dejen til pandekagerne. Du vil helt sikkert ikke ødelægge produktet, men den færdige ret vil helt sikkert "forsvinde" fra bordet i løbet af de første 5 minutter, fordi dens aroma vil samle hele familien ved bordet. Knus kun hvidløg med en kniv i hånden, ikke ved hjælp af en presse.

Hemmelighed 4: Og endnu et interessant produkt, som du helt sikkert ikke tilføjede til draniki. Røget ost vil bestemt ikke blande sig her. Erfarne kokke tilføjer ofte denne ingrediens til draniki. Takket være den bliver retten meget fyldig og får en let røget smag. Prøv den her.

Nå, og ingredienserne til selve draniki:

  • 5-7 kartofler
  • 1 løg;
  • salt - efter smag;
  • 1 æg
  • 1-2 spiseskefulde stivelse

Forrige indlæg: Lulia kebab: en mesterklasse i at tilberede den perfekte ret

Næste indlæg: Hvordan man fjerner "huden" på en wiener i et naturligt hylster (min mors ven lærte mig det, og jeg var altid dårlig til det)

Relaterede indlæg