5 urealistisk nyttige køkken-hacks, som alle husmødre bør kende! Nyttige tips til livet!

5 urealistisk nyttige køkken-hacks, som alle husmødre bør kende! Nyttige tips til livet!

Venner, jeg er meget glad for at byde jer velkommen, I er på kanalen "Marina Zhukova. I dag har jeg et udvalg af nyttige tips til hjemmet.

Tip #1

Jeg prøvede dette trick for et par måneder siden, og jeg fandt det meget praktisk og nødvendigt, jeg vil starte med det.

Jeg foreslår, at man bruger en flaske olie til at lave en særlig manchet, som beskytter bordet og hænderne mod utilsigtede dråber. Det er meget enkelt at lave:

  • Jeg tager en almindelig opvaskesvamp og skærer den midt over;

  • Så ruller jeg svampen sammen og laver en lille slids i midten;

  • og så sætter jeg denne manchet på flasken.

Nu er manchetten klar, og den forhindrer flasken i at dryppe olie. Denne manchet kan genbruges og kan vaskes i almindeligt opvaskemiddel.

Tip # 2.

Smeltet mælk, som mit barn er så glad for, har jeg lært at lave nemt og enkelt selv, selv uden en ovn.

Det eneste, du skal bruge, er mælk og en termokande. Tag mængden af mælk under termokandens volumen.

Meget nyttig, velsmagende og enkel opskrift:

  • Jeg bringer mælken i kog med gas;

  • hælder den straks i termokanden (den skal skylles med kogende vand på forhånd);

  • Jeg lukker termokanden med et låg og lader mælken stå i den i 6-7 timer.

Mælken bliver lyserød i farven, meget velduftende og utrolig velsmagende. Dette er den simpleste opskrift uden brug af ovn, og du får den mest ægte klarede mælk.

Tip #3

Dette trick kan i høj grad lette klipningen af sokker. Jeg foreslår, at du gør det på følgende måde: Tag et par sokker, bind en knude, og vask dem. Sokkerne er godt vasket, helt tørre, og efter vask behøver du ikke at finde et par til hver sok.

Jeg har lært mig selv og min mand, at sokkerne skal knyttes, før de lægges i kurven med snavsetøj. Det reducerer i høj grad den tid, det tager at vaske tøjet. Knyttede sokker opbevarer jeg i en beholder, det er meget praktisk, du behøver ikke at lede efter et par.

Tip #4

Om efteråret og vinteren kan jeg rigtig godt lide at tilsætte æteriske olier til strygejernets vandbeholder. Jeg synes, de efterlader en behagelig duft på tøjet og løfter stemningen.

Jeg damper også meget af mit vasketøj. Dampgeneratoren har også en praktisk vandbeholder, og jeg tilsætter også et par dråber æterisk olie til den.

Du har bogstaveligt talt kun brug for et par dråber, du behøver ikke at tilsætte meget. Og straks kan du begynde at stryge.

Om efteråret kan jeg rigtig godt lide at tilsætte æterisk olie af pæon, det minder mig straks om forår og løfter mit humør. Citronolie efterlader en behagelig frisk duft på tøjet. Hvis du tilsætter lidt æterisk olie af appelsin og kanel til dit strygejern eller din dampgenerator om vinteren, kommer du straks i nytårsstemning.

Tip # 5

Jeg vil gerne anbefale dig en metode, der meget godt fjerner vedvarende gamle pletter fra tæppet.

Jeg har en plet på mit tæppe, som jeg ikke kunne få væk med professionelle tæpperensere. Så jeg besluttede mig for at bruge min afprøvede metode fra en gammel hobbybog.

Bemærk, at hvis jeg udfører denne procedure i lejligheden, skal du sørge for at åbne vinduerne.

Jeg fugter en vatrondel godt i benzin og lægger den på pletten. Jeg prøver at sørge for, at benzinen bliver godt absorberet i pletten. Jeg lægger en pose og et håndklæde oven på vatrondellen. Alt dette er for at sikre, at der kommer så lidt benzinlugt som muligt ind i rummet.

Jeg lader benzinen være i kontakt med pletten i 15-20 minutter, du kan lade den virke i længere tid, det afhænger helt af, hvor gammel pletten er. Derefter fjerner jeg bomuldsskiven.

Som regel er pletten helt opløst efter kontakt med benzin, og det er kun dette sted, der skal tørres af med en fugtig serviet eller børste.

Forrige indlæg: Sådan slipper du af med myg: naturlige midler til hjem og sommerhus

Næste indlæg: De mest nyttige rengøringstips! Små tricks, der gør din rengøring hurtigere! Deling.

Relaterede indlæg