Lækre croutoner, som jeg ikke køber, men steger på panden: De har aldrig været så sprøde, møre og autentiske. 3 tricks: croutoner i alle smagsvarianter

Lækre croutoner, som jeg ikke køber, men steger på panden: De har aldrig været så sprøde, møre og autentiske. 3 tricks: croutoner i alle smagsvarianter

Det er fantastiske croutoner: sprøde foran fjernsynet og til suppe, i en salat. Eller til en særlig smuk panering. Og i enhver smag, lige så gode som de købte - og endda bedre. Hvidløg, med duftende dild, med ost eller bacon, med smør, røget paprika ... Og bare med salt er godt.

Sprøde, sprøde og møre - det er ikke brødkrummer, ikke croutoner: det er brødkrummer.

Og de er nemme at lave. Og du behøver ikke en ovn. Hvis du har brød, salt, et brød og en stegepande, hvidløg og vegetabilsk olie, kan du lave perfekte brødkrummer på 15 minutter. Og med en hvilken som helst smag - hvis du har en håndfuld revet ost, dild, for eksempel.

Jeg deler en enkel opskrift på rasp og et par tricks.

Lækre brødkrummer stegt på en pande: opskrift og enkle tricks.

1) Skær hvidt brød (helst brød) i tern. Størrelse 1 x 1 mm - eller vilkårligt, lidt mere - alt efter hvad du kan lide.

2) Læg dem på en tør bageplade og tør dem bogstaveligt talt i et par minutter i en ovn opvarmet til 150 C (moderat). Tør ikke, indtil det er helt "tørt" - men let. Så brødterningerne bliver lidt "gamle", men ikke bliver til brødkrummer.

Eller du kan bare tørre det på en pande under omrøring. Hvorfor det? Her er et trick :)

Trick 1. Hvis vi begynder at stege frisk brød, vil det straks absorbere olien. Og vores brødkrummer vil blive til velsmagende, saftige croutoner :)

3) Bland vegetabilsk olie og salt, eventuelt paprika, sort peber og tørret hvidløg.

Hvor meget olie skal der til? Til et lille brød skal du bruge 5-6 spsk. vegetabilsk olie og 1-1,5 tsk. bagepulver. Hvis du har brug for mere salte brødkrummer - salt efter smag. Og krydderier.

Du kan dyppe brødkrummerne i olie.

Eller endnu nemmere - hæld olien i en gryde med låg og smid tørret brød ned i den. Bland - og med inspiration, med lyst til at ryste panden og dække låget. Det kommer fra hjertet :)

Brødkrummerne bliver kvalitativt smurt med olie og salt. Dette trin bør ikke springes over.

Trick 2. Hvorfor skal du bruge salt nu? Salt er nødvendigt for at opnå en særlig sprødhed og mørhed, rødme og gylden farve i brødkrummerne. Salt hæver temperaturen, så brødet smelter bedre.

Og hvis vi laver søde brødkrummer (hvad nu hvis?) - så tilsættes der også sukker med det samme: Det er nødvendigt for karamelliseringen.

4) Kom brødkrummerne smurt med olie på en opvarmet pande - mere, mere. Du kan lægge dem på en støbejernspande.

Og steg. Tilberedningstiden afhænger af mængden og den ønskede grad af stegning :) Det er 2-3 og op til 4-5 minutter.

Når du steger, er det vigtigt ikke at lade brødkrummerne være alene med panden: rør rundt. Ikke for ofte for at brune siderne.

Trick 3. For at få raspen til at stege ordentligt, skal du stege den i små portioner. Så de ikke damper. Du behøver ikke en hel pande, for rasp har brug for plads.

Til rasp med hvidløg og dild.

  1. Tør brødet på en rist.
  2. Bland vegetabilsk olie og presset, revet hvidløg, salt. Tag lidt mindre olie end nødvendigt.
  3. Pensl brødkrummerne.
  4. Steg, læg i en bred skål
  5. Bland olie med hakket dild - hæld det over brødkrummerne, og bland.

Eller du kan gøre det uden dild.....

Til flødeost-croutonerne.

  • Tør brødet.
  • Smelt smørret, salt det.
  • Bland det med brødkrummerne.
  • Steg, indtil de er gennemstegte.
  • Drys revet ost over i sidste øjeblik, og lad det stå i 1 minut under låg. Men ikke mere - bare nok til at smelte osten. Læg brødkrummerne på en tallerken.

Du kan også lave dem med bacon, med paprika, med krydrede krydderurter. Lige den smag, du kan lide. Eller bare med salt, croutonerne er gode. Og det er historien.

Forrige indlæg: Agurker til vinter uden eddike eller sterilisering. Jeg sylter agurker til vinteren simpelthen i koldt vand

Næste indlæg: Hvordan kontrollerer man husstøv, hvis man har allergi?

Relaterede indlæg