Subtiliteter ved kebab, som de ikke vil fortælle dig. Tilgiv mig, kebabproducenter, jeg afslører hemmelighederne. Detaljeret opskrift.

Subtiliteter ved kebab, som de ikke vil fortælle dig. Tilgiv mig, kebabproducenter, jeg afslører hemmelighederne. Detaljeret opskrift.

Jeg er sikker på, at mange af jer vil være enige i, at lulia kebab vil pynte på ethvert #feriebord Shashlyk af duftende mørt hakket kød, der oser af saft, krydret med syltede løg og pakket ind i tynd armensk lavash..... Bare det at tænke på denne ret aktiverer den ukontrollable spytproces)))). Så jeg vil gerne dele nogle hemmeligheder med dig, som vil hjælpe dig med at tilberede saftig lulia kebab #på grillen Hvis du følger disse anbefalinger, vil #lulia kebab blive god, selv for dem, der aldrig har lavet den før. Og vigtigst af alt bliver alle kebaberne siddende på spyddene. Ikke en eneste vil falde ned på kullene! Gem denne opskrift, og del den med dine venner og familie! Ferien kommer jo snart, og den vil være meget praktisk til dem....)

Blad:

Når farsen er tilstrækkeligt gennemstegt, kan du lave bål.

Aromatisk, saftig og utrolig velsmagende lulia kebab er klar! Sørg for at lave mad og forkæl din familie og dine venner med denne lækkerhed! I #videoen nedenfor viser jeg hele processen i detaljer!

Forrige indlæg: Denne courgettesnack er en af sæsonens faste ingredienser. Vi spiser den og laver straks en ny portion, for den er så lækker

Næste indlæg: Tidløse klassikere / Hemmelighederne bag franske og italienske salatdressinger

Relaterede indlæg