Hurtig sauerkraut - en opskrift, der er blevet afprøvet og testet gennem årene

Hurtig sauerkraut - en opskrift, der er blevet afprøvet og testet gennem årene

Sauerkraut kan tilberedes lækkert, sprødt og også uden at bruge en masse kræfter! Du skal faktisk ikke være bange for at lave snacks derhjemme. Det er selvfølgelig meget nemmere at gå ned i den nærmeste butik eller på det nærmeste marked og købe noget kål. Men hvis du foretrækker at spise lækker mad af høj kvalitet, vil min opskrift være nyttig for dig.

En lille indsats vil mere end betale sig - du vil få sprød kål på bordet, og den vil også være meget velsmagende! Den vil være klar på bare 3 dage, praktisk talt uden din deltagelse!

Hele forberedelsesprocessen præsenterer jeg for din opmærksomhed lige nu!

Riv kålen med en skarp kniv, så tyndt som muligt.

Måske har du et særligt rivejern derhjemme. Hvis jeg gættede - så brug det.

Det er kun bladene, der skal rives, men du skal ikke bruge spirerne. Hvis der er visne og mørke steder, skal du fjerne dem. Mellemmåltidet skal være friskt, smukt og appetitligt.

Vi vil sauerkraut i en krukke, hvis fremstillingsmateriale ikke oxiderer, bedre end glas - find ikke i dette tilfælde. Forbered det med det samme. Vask godt og tør.

Riv guleroden ved siden af kålen på et groft rivejern. Rør det sammen med kålen for at fordele alle spånerne jævnt i massen.

Klem kålen lidt med hånden, mens du rører. Men ikke for meget, for hvis du har skåret den i tynde skiver, vil den afgive sin saft, som den er.

Tilsæt ærter med sort peber.

Sauter kålen i en særlig saltlage, som vi lige nu vil forberede.

Hæld vand i gryden.

Hæld sukker og salt i. Bring det i kog på komfuret.

Fyld glasset med kål.

Stamp det ned med hånden. Fyld glasset med kål op til halsen, men lad der være plads til marinaden. Den skal være afkølet på forhånd efter kogning.

Hæld saltlagen i glasset op til toppen.

Sæt beholderen med kål i en tallerken med dyb bund, så der under fermenteringen var et sted at dræne saften. Lad snacken stå i glasset på køkkenbordet ved stuetemperatur. Du kan dække halsen med gaze eller et låg, men luk det ikke tæt. Tag en prøve efter 3 dage, og hvis kålen er klar, kan du spise den.

Opskriften er gennemprøvet, og kålen bliver lækker. For prisen på hjemmelavet snack er meget billigere end købt, hvilket også er værdifuldt for mange omsorgsfulde og sparsommelige værtinder!

Og endnu et tip - lav punkteringer i krukken med kål hver dag. Det giver dig mulighed for at fjerne den ubehagelige lugt, der er forbundet med sauerkraut-snacks. Du kan lave punkteringer med et almindeligt spyd eller en lang træpind. Prik hele vejen ned til bunden - morgen og aften.

Jeg anbefaler at opbevare kålen i køleskabet. Det er slet ikke nødvendigt at overføre den til en anden krukke, bare luk den tæt med et låg. Når jeg serverer kålen på bordet, kan jeg godt lide at smøre den med vegetabilsk olie og skære løg til.

Du kan skrive i kommentarerne under artiklen, hvordan du kan lide at spise sauerkraut, måske med visse produkter, du foretrækker at kombinere det. Generelt er jeg altid glad for feedback til dig og venter på dine svar!

Produkter til at lave snacken:

  • 2,5-3 kg kål - 2-3 gulerødder - laurbærblad - peberkorn (1 tsk.) TIL SALT:- 3 liter vand - 3 spsk. salt med en slider (120 g) - 1 spsk. sukker (30 g)

Forrige indlæg: Sauerkraut green tomatoes - ingen fest uden dem, man kan ikke købe dem i butikken. Om vinteren roser jeg mig selv for at have lavet dem

Næste indlæg: Sådan koger du æg korrekt - læg dem i koldt eller kogende vand. 95% begår en åbenlys fejl

Relaterede indlæg