Syltede agurker efter min mors opskrift Meget velsmagende, sprøde agurker

Syltede agurker efter min mors opskrift Meget velsmagende, sprøde agurker

Hej alle sammen, lad os gemme agurkerne til vinteren: Prøv opskriften, hvor de altid bliver lækre og sprøde. Syltede agurker er ikke kun smukke og appetitlige, men også meget smagfulde!

Du finder produkterne til opskriften i slutningen af denne artikel.

  1. Vask agurkerne godt med koldt rindende vand, skær spidserne af, hæld rent koldt vand over og lad dem stå i 1 time. Agurkerne bliver mættet med fugt og optager ikke en masse marinade efter rulning, dvs. det skete ikke, at glassene ved rulning blev hældt helt op under toppen, og et par dage senere blev de kvart tomme. Hæld vandet fra, vask agurkerne igen, og så er de klar til at blive rullet.

  2. På dette tidspunkt skal du sterilisere krukkerne og lågene. For at gøre dette skyller jeg først glassene godt og sætter dem derefter i en kold ovn på 130 grader, og når ovnen er opvarmet til denne temperatur, skal glassene stå i yderligere 5 minutter, hvorefter jeg slukker for ovnen, åbner døren og lader glassene køle helt ned. Hæld kogende vand på lågene, og lad dem stå i 5 minutter.

  3. Krydderier skylles bare godt med koldt rindende vand. Fordel 3-5 hvidløgsfed, 2 solbærblade, et lille stykke peberrod, 1 dildgurke og et lille stykke rød peber (valgfrit) i hvert af de forberedte glas.

  4. Til marinaden i vandet tilsætter jeg salt, sukker, laurbærblad, peber eller 1 spsk. skefuld færdigkrydderi. Bring det i kog, og lad det koge i 3-4 minutter. Hæld på glas i kogende form.

  5. Hæld straks kogende marinade og eddike over.

  6. Glem ikke at efterlade mere plads til eddike. Hæld i glassene med en hastighed på: i hvert 3 - x liters glas 100 ml 9% bordeddike.

  7. Når marinaden er hældt på, skal den stå uden låg i 1 minut for at lukke luften ud, og derefter rulles den op. De sammenrullede agurker vendes straks på hovedet og står i denne stilling, indtil de er helt afkølede.

  8. Dæk ikke noget ovenpå: Dette er vigtigt, for hvis du dækker det, er alt arbejdet spildt, og agurkerne ender med at blive bløde. Inspicér glassene, når de er kølet ned. Ved god rulning vil lågene være trukket lidt tilbage.

  9. Velrullede krukker kan opbevares ved stuetemperatur eller i kælderen.

For at forberede syltede agurker til vinteren skal vi bruge:

Til marinaden:

For hver liter vand tilsættes 1 spsk sukker og 2 spsk salt (uden glidemiddel). Salt tager et stort stensalt.2 - 3 laurbærbladeNogle ærter med sort peber og peberærter (alt efter tilgængeligheden af færdige krydderier til syltede agurker)Eddike: i hver 3 - x liters krukke tilsættes 100 ml 9% bordeddike.

Forrige indlæg: Tarkhun på georgisk: Drikkens historie og opskrift

Næste indlæg: Jeg bruger courgetter og æg som base og ændrer toppingen, så den passer til min smag. Jeg laver en solid morgenmad eller en let aftensmad på 15 minutter. Opskrift på en stegepande

Relaterede indlæg