Vi spiser denne suppe hurtigt, to tallerkener ad gangen: Den er så enkel og velsmagende, at jeg laver en stor gryde på én gang, så der er nok til alle.

Vi spiser denne suppe hurtigt, to tallerkener ad gangen: Den er så enkel og velsmagende, at jeg laver en stor gryde på én gang, så der er nok til alle.

Vi laver ofte denne enkle, men meget velsmagende og mættende suppe. Ingredienserne til den er tilgængelige og findes i alle hjem, og den er klar på én gang to to tre! Prøv at lave den, og jeg er sikker på, at du vil blive tilfreds!

Når der ikke er meget tid til at lave mad, og det er varmt, er denne suppe uundværlig, og i vores familie bliver den spist meget hurtigt, på én gang, fordi alle spiser på én gang på to tallerkener velsmagende azh rive af umuligt.

Til at begynde med tager jeg et løg og skærer det i små tern. Så hælder jeg 2-3 spsk. vegetabilsk olie på en pande og sender løget derhen og steger det i 2-3 minutter.

Så skærer jeg en gulerod i små smukke tern og tilsætter den til løget og steger i 3-4 minutter ved middel varme, mens jeg rører af og til, så løget ikke brænder på.

Derefter tager jeg 2-3 kartofler og skærer dem i mellemstore tern, så kartoflerne koger meget hurtigt, og det er nødvendigt, fordi jeg har en hurtig suppe.

Til kartoflerne tilsætter jeg salt - 1 tsk. og sort peber - 0,5 tsk. Disse krydderier skal justeres efter din smag, nogle mennesker kan lide mere salt, nogle mennesker kan lide krydret, og nogle mennesker kan slet ikke lide salt og peber.

Så hælder jeg 2,5 liter vand i en gryde, lader det koge og koger i 5 minutter ved middel varme.

Mens jeg venter på, at vandet koger, laver jeg kødboller i suppen. Til dette formål forbereder jeg altid hakket til kødboller på forhånd og fryser det ned i 200 g., det er praktisk, når jeg skal lave suppe, tager jeg bare den færdige fars ud på forhånd og optør den.

Jeg tilbereder hakket kød af kyllingekød med tilsætning af finthakkede løg, krydderurter og krydderier efter smag, jeg tilsætter også 1 æg.

Fra 200 g hakket kød får jeg ca. 12 mellemstore kødboller.

Efter 5 minutter efter kogning tilsætter jeg pasta 100 gr. og kødboller til suppen, når bouillonen koger igen, koger jeg suppen i 10 minutter. I løbet af denne tid vil pasta og hakket kød være fuldt kogt.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på kogetiden på din pastapakke, for de har alle lidt forskellige kogetider, nogle koger længere, andre hurtigere.

Mens suppen simrer, sørger jeg for at hakke en masse grønt til den: Jeg bruger et bundt grønne løg og et bundt frisk dild. Friske krydderurter giver helt sikkert denne suppe ekstra smag og aroma.

Når suppen har kogt i 10 minutter, slukker jeg for komfuret og tilsætter grøntsagerne, så de ikke koger, men forbliver grønne, duftende og sprøde. Og så er den klar! Lækker suppe med kødboller og pasta er klar!

Forrige indlæg: Top 3 måder at salte rødfiskefileter på: billigt, hurtigt og sundt!

Næste indlæg: Sådan skærer du en kiwi i skiver til en spektakulær dessertpræsentation

Relaterede indlæg