Lazy stuffed cabbage laver jeg kun om sommeren (jeg kan ikke lave dem om vinteren)

Lazy stuffed cabbage laver jeg kun om sommeren (jeg kan ikke lave dem om vinteren)

God eftermiddag, kære venner!

I dag vil jeg gerne dele en opskrift på dovne fyldte kål. Jeg laver dem kun om sommeren og kun af frisk (ung) kål. Jeg har prøvet mange varianter af madlavning, efter råd fra en bekendt lavet selv af pekingkål, men jeg kunne ikke lide dem. Og jeg stoppede ved denne opskrift, som jeg i dag vil dele med dig. Jeg bager den fyldte kål i ovnen med tomatsauce, og jeg fandt i øvrigt den perfekte kombination af ingredienser til saucen.

Først skal vi bruge ung kål (vinterkålen er ikke så mør og saftig). Vi skærer den med en kniv i mellemstore tern (hvis de blev store, bruger vi en kniv igen på den allerede skårne kål). Send derefter det hele op i en dyb skål, hæld kogende vand over, dæk det til, og stil det til side.

Lad os nu komme til kødet. Jeg er ikke tilhænger af købekød, så jeg prøver altid at lave det selv. Til fyldt kål bruger jeg kyllingelårfilet. I dag sælger de færdige fileter, og det er ikke nødvendigt at skære lårene ud selv. Jeg kører blot kødet gennem en kødhakker med groft net.

Skær løget i små tern hver for sig. Jeg hælder vand over de vaskede ris og koger dem i 10 minutter.

Hæld vandet fra kålen, og tilsæt hakket kød, løg, hønseæg og ris.

Tilsæt nu krydderier. Du kan tilføje dine yndlingskrydderier, men jeg tilføjer dem, jeg godt kan lide: salt, kødkrydderi (fantastisk til fyldt kål) og kværnet sort peber.

Bland det hele, og form små koteletter (som på billedet). Læg vores fyldte kål i en bageform eller på en bageplade (smurt med vegetabilsk olie).

Send den fyldte kål i ovnen i 20 minutter ved en temperatur på 200 °C. Og gå videre til tilberedningen af tomatsauce.

For at gøre dette skal du skære tomater i 4 dele og komme dem i en blender. Vi skal også bruge hvidløg, det giver en særlig smag. Ud over hvidløg tilsætter jeg også basilikum, salt og røde peberflager. Alle ingredienser piskes i en blender, indtil de er homogene.

Mens vi forberedte sovsen, var tiden ved at være gået. Tag de fyldte kål ud af ovnen, hæld vores tomatsauce over dem (du kan fortynde den lidt med vand), og sæt dem tilbage i ovnen i yderligere 40 minutter ved 180°C.

Så er de færdige! Vores lækre, saftige og meget møre dovne fyldte kål er klar. Prøv at lave mad og dig! Husk at skrive i kommentarfeltet, om du kunne lide opskriften.

KLIK OG ABONNER PÅ YOUTUBE

Jeg håber, at du nød artiklen og bedømmer den med en tommelfinger op! Det vil jeg blive meget glad for!

Og jeg ønsker dig fred og godhed! Lav lækker mad, lav mad med os!

........................*.

Ingredienser:

kyllingelårfilet. - 500 г

ung kål - 500 g

ris - 100 g

æg - 2 stk.

vand - 200 ml.

løg - 150 g

salt - 1 tsk.

stødt sort peber - 1/3 tsk.

kødkrydderi - 1 tsk.

TIL SAUCE:

tomater - 500 g

hvidløg - 3 fed.

salt - 1 tsk.

basilikum - 10 g

røde peberflager - 1 tsk.

Abonner og gå ikke glip af nye interessante opskrifter på vores kanalFamiliehemmeligheder!

Forrige indlæg: Lærte at lave en puffy dampet omelet uden mel eller dampkoger: 2 gange højere end i en stegepande og mør. Derhjemme er jeg blevet bedt om at lave den "ustegt"

Næste indlæg: Jeg steger torskekoteletter i ovnen: saftige, møre og høje: man kan ikke lave dem på en pande. Det var sådan, min ven lærte mig at elske fiskekoteletter

Relaterede indlæg