Simpel fisk på 15 minutter giver en lækker ret i restaurantstil og holder panden ren (kulmuleopskrift på papir)

Simpel fisk på 15 minutter giver en lækker ret i restaurantstil og holder panden ren (kulmuleopskrift på papir)

Af enhver simpel og billig fisk kan du tilberede en velsmagende ret på restaurantniveau og servere den appetitligt og smukt. Det kræver ikke noget særligt, og du kan roligt undvære krydderier og usædvanlige ingredienser. Fisk tilberedt på denne måde bliver meget saftig. Samtidig bliver olien ikke overkogt, og stegepanden og komfuret forbliver rent og tørt. Denne opskrift er på kulmule, men du kan stege næsten alle andre fisk på samme måde.

Alle ingredienser og mængder står sidst i artiklen.

Sådan laver du mad:

Opskriften bruger fiskefileter, men hvis du ikke har dem, og du har hele fisk, kan du bare skære dem i fileter og frigøre dem fra benene. Fileterne kan tages hele eller skæres i mindre stykker, f.eks. halveres.

Smag fisken til med salt og peber, og drys evt. med stivelse. Det giver en mere mør og tynd gylden skorpe og forhindrer også, at fisken bliver blød. Dette skal gøres først på skindsiden.

Vend derefter fisken, og gør det samme på den anden side.

Dæk panden med pergament eller kraftigt bagepapir, som holder fedt og fugt ude. Trim de kanter, der stikker ud fra toppen.

Stil panden på kogepladen, læg fisken med skindsiden nedad, og tænd først derefter for ilden. Drej varmen til lige over middel, ca. 6 ud af 10.

Læg derefter små stykker smør mellem fiskestykkerne. Det vil straks begynde at smelte stille og roligt. Og steg på denne måde i ca. 4-5 minutter, indtil den ønskede bruning af undersiden er opnået.

I mellemtiden, mens den første side steges, skæres tomaten i skiver.

Når undersiden af fileten er brunet, vender du fisken om.

Læg alle tomatskiverne mellem stykkerne.

Dæk derefter panden med et låg, og steg fisken i yderligere 4-5 minutter, indtil den er færdig. Men skru lidt ned for varmen til medium.

Den færdige fisk kan serveres ved at lægge den på en tallerken med tyndtskårne friske agurker og salatblade. Ovenpå fordeles stuvede tomater, og der drysses med dild. Og det er en meget god kombination, på trods af at fisken er varm.

Det er sådan en smuk, velsmagende og meget saftig fisk, der kommer ud af det. Selv om det er den mest almindelige frosne kulmule.

Og tomaterne er ikke mindre velsmagende. De er moderat bløde og meget møre.

Og en dejlig bonus for enhver værtinde - panden er helt ren. Der er meget få dråber fugt tilbage på den, og den lugter slet ikke af fisk.

Ingredienser:

  • Kulmulefilet - 600 g
  • Smør - 50 g
  • Tomater (mellemstore) - 1 stk.
  • Stivelse (enhver) - 2-3 tsk.
  • Salt og peber - efter smag

  • Kulmulefilet - 600 g

  • Smør - 50 g
  • Tomater (mellemstore) - 1 stk.
  • Stivelse (alle slags) - 2-3 tsk.
  • Salt og peber - efter smag

Opskrifter på min YouTube-kanal ROSE BACLAGE:https://www.youtube.com/c/РозовыйБаклажан

Forrige indlæg: Hvordan tjekker jeg en fiskestang, jeg har købt?

Næste indlæg: En ekstremt velsmagende ret! Mør fisk under grøntsagsmarinade! God både varm og kold!

Relaterede indlæg