Makrel er lækkert. Fisken smelter i munden, selv knoglerne. Denne makrelopskrift er bedre end makrel på dåse

Makrel er lækkert. Fisken smelter i munden, selv knoglerne. Denne makrelopskrift er bedre end makrel på dåse

Der findes mange opskrifter på lækker makrel, men hvis du vil have en mør og blød fisk, kan du ikke få noget bedre end denne. Den vil simpelthen smelte i munden! Og så minder den også om gryderet eller fiskekonserves!

Vigtigt: Fisken skal være ordentligt tilberedt. Du kan købe renset fisk, så sparer du tid. Hvis du selv vil skære den ud, anbefaler jeg, at du fjerner den sorte hinde fra bugen for at undgå bitterhed i retten. Du skal skylle og rense fisken.

Jeg anbefaler at tilberede makrel efter denne opskrift, og hvis du er enig med mig, skal du følge denne trin-for-trin-algoritme:

  1. I en separat beholder skal du blande 200 ml vand med sukker og salt.

  2. Skær fisken i portionsstykker.

  3. Læg makrellen i en gryde.

  4. Hæld det tilberedte søde vand over.

  5. Hæld den vegetabilske olie i.

  6. Tilsæt krydderier.

  7. Bring det i kog ved medium varme.

  8. Skru ned til lav varme, og lad fisken simre i yderligere 2,5 timer.

Jeg anbefaler at dække gryden med et låg.

Fisken vil smage meget mørt, behageligt, blødt, men ikke grødet. Jeg anbefaler at tilberede makrel efter denne opskrift, den er mere fed og smelter bare i munden.

Til sidst vil jeg dele mine tips til, hvordan man vælger en kvalitetsfisk. God makrel vil have disse tegn:

Hvis du bemærker en ændring i fiskens farve til gul, er den sandsynligvis blevet optøet flere gange og frosset ned igen.

Hvor ofte køber du makrel? Kan du lide denne fisk? Del dine svar i kommentarfeltet under artiklen.

Før du serverer makrellen i opskriften ovenfor, skal du lade fisken køle ned.

Jeg bruger denne tid til min fordel - jeg tilbereder et lækkert tilbehør! Med sådan en fisk kombineres med enhver ret, fra kogte kartofler til den sædvanlige salat med friske grøntsager. Og mange andre opskrifter, som du kan finde på vores kanal "What to Cook" - abonner for ikke at gå glip af noget interessant!

Kunne du lide opskriften? Sæt et like under artiklen, jeg er altid glad for at få feedback fra dig og tilfreds med, at jeg var i stand til at forberede en nyttig artikel til dig! Tak for din opmærksomhed!

Forrige indlæg: "Endnu en pause!" - Hvor ofte skal du skifte din fiskeline ud med en ny for at undgå at miste en god fangst?

Næste indlæg: Jeg hverken steger eller koger kyllingen. Jeg hælder bare kefir over den. Denne ret overraskede alle, der prøvede den

Relaterede indlæg