Asparges stegt som vildt

Asparges stegt som vildt

I dag vil jeg gerne give dig en opskrift, som vil bevise, at grøntsager ikke kun kan være sunde, men også utroligt lækre! Asparges i wok er en hurtig, velsmagende og nem ret, der er perfekt som tilbehør eller let aftensmad Kombinationen af friske, sprøde asparges og en velduftende sauce baseret på østerssauce og Shaoxing-vin vil give dit bord et strejf af raffinement og asiatisk smag. Denne ret er perfekt til dem, der ønsker variation i deres daglige måltider, men som ikke ønsker at bruge en masse tid på forberedelserne. Del dette kulinariske mesterværk med dine venner og familie, og de vil helt sikkert sætte pris på din indsats!

Ingredienser:

500 g - asparges

3 fed hvidløg

1 tsk. majsstivelse + 1 spsk. vand

2 spsk vegetabilsk olie

sauce

⅓ kop - vand eller kyllingefond

1 spsk Shaoxing-vin

2 tsk østerssauce

¼ tsk sesamolie.

⅙ tsk stødt sort peber

¼ tsk sukker

salt efter smag

Tilberedning:

  1. Bland ingredienserne til saucen i en lille skål.
  2. Skær aspargesene i skiver på skrå. Hak hvidløget. Bland majsstivelse og vand i en lille skål.
  3. Varm vegetabilsk olie op i en dyb pande (non-stick) ved høj varme. Tilsæt aspargesene, og steg dem under omrøring i 1 minut.
  4. Tilsæt hvidløg, og hæld den tilberedte sauce i, når duften udvikler sig. Bring det i kog, og kog i yderligere et minut under omrøring.
  5. Hæld den tilberedte majsopslæmning i under fortsat omrøring (rør i forvejen, så stivelsen kan sætte sig). Kog, indtil saucen tykner, ca. 30-45 sekunder. Tag den af varmen. Den er færdig.

Forrige indlæg: Opskrift på sprød kylling i creme fraiche-sauce med hvidløg, timian og boghvede

Næste indlæg: Kinesisk te: Helbredende egenskaber og brygningshemmeligheder

Relaterede indlæg