• Dansk
  • English

Udlejning af tømrere

JO Industries udlejer dygtige og erfarne faglærte tømrere til hele DK. Vi står for udlejning af faglærte tømrere til bl.a. større byggeprojekter, opførelse af nye parcelhuse, kontorbyggeri, bevaringsværdige bygninger samt meget mere. Vore tømrere udfører altid et godt og professionelt stykke håndværk til en fast timepris.

special

Skibstømrere

En bred skare af faglærte tømrer til udlejning

Skal du bruge manpower til dit byggeprojekt, er det os, du skal kontakte, hvis du vil have udført et godt stykke håndværk til en fair pris. Størstedelen af de vikar tømrere, vi har til udlejning, er danske, men vi har også et stort netværk af faglærte og professionelle udenlandske tømrere, som vi med stor succes har brugt på store bygge- og montageopgaver. Har du et større og længerevarende projekt, kan vi naturligvis også tilbyde at stille arbejdsledere til rådighed. Ved udlejning af tømrere og anden manpower fra JO Industries stiller vi altid arbejdstøj, håndværktøj samt firmabil til rådighed for tømrerne, hvis dette er en nødvendighed. Vi kan levere et tømremandskab på op til 10 kompetente tømrere til de små projekter på 2 uger og de større projekter, som tager flere år.

Dygtige og kompetente skibstømrere

Vi har i mange år været aktive indenfor værftsindustrien og har derfor også været med til tilblivelsen af rigtig mange skibsbygninger. Vi har et hold af meget kompetente vikar skibstømrere, som er tilknyttet JO Industries, som også er til udlejning til skarpe og ikke mindst konkurrencedygtige priser. De tømrere, som er til udlejning ved os, har stor erfaring med arbejde i bl.a. glasfiber, aluminium, træ, plast og stål og har bl.a. været med til nybygning samt reparation af gamle og nye træbåde i alle størrelser samt møblering af store industrielle fisketrawlers, små sejlbåde til tursejlere samt fragtskibe. Vi kan levere udlejning af mandskab til din opgave på op til 6 bådebyggere og skibstømrere.

Kontakt os